Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS ALL-STAR ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR!

Dünyanın en iyi LoL oyuncularının katılacağı League of Legends All-Star etkinliği, Türkiye’den rüya takımın da katılımıyla Los Angeles'ta başlayor.



League of Legends All-Star etkinliği, 7 Aralık'ı 8 Aralık'a bağlayacan gece yarısı 02.00'de başlayacak. (Türkiye saatiyle 8 Aralık Cuma günü saat 15.00'te başlayacak.) Los Angeles NA LCS Stüdyoları’nda gerçekleştirilecek etkinlik 11 Aralık’a kadar devam edecek.

Türkiye’nin de rüya takımıyla katılacağı etkinlik, dünyanın 8 ayrı bölgesinde efsaneleşmiş LoL oyuncularının katılımıyla gerçekleşecek ve dünyanın en iyi oyuncusu belirlenecek.

Türkiye’nin rüya takımı, geçtiğimiz ay, 70 bine yakın LoL oyuncusunun oylarıyla belirlenmişti. Böylece Türkiye’nin rüya takımı; Kore, Çin, Kuzey Amerika ve Avrupa ligleriyle birlikte uluslararası arenada en başarılı 8 bölgeden biri olarak LoL All-Star 2017’de yerini aldı.

Maçlar, Riot Games Türkiye Twitch ve LoLespor YouTube kanallarından Türkçe anlatımla canlı olarak yayınlanacak.

Maç takvimi ve diğer tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Etkinlikte yer alan tüm takımlara ise buradan göz atabilirsiniz.

LoL RP satın al >> 

Diğer Haberler