Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS'A İKİ YENİ ŞAMPİYON GELİYOR!

League of Legends’ın geliştiricisi Riot Games, geçtiğimiz günlerde bir blog yazısı yayınladı. Yazıda dikkat çeken kısım oyuna 2 yeni şampiyon ekleneceği yönünde. Yazıda yeni gelecek şampiyonlar için önemli detaylar da paylaşıldı.

MOBA türü denince akla ilk gelen oyunlardan olan League of Legends, son zamanlarda oyuna eklediği yeni şampiyonlar ile güncelliğini korumaya devam ediyor. Oyuncuların bir hayli beğenisini toplamayı başaran son şampiyon Samira dışında, aradan kısa bir zaman geçmesine rağmen oyuna 2 yeni şampiyon eklenecek.

Riot Games bu senenin başında, League of Legends'taki her bir koridora yeni şampiyonlar; orta koridora ise 2 yeni şampiyon geleceğini açıklamıştı. Bu açıklama sonrası orman için Lillia, üst koridor için Sett, orta koridor için Yone, alt koridor için ise Samira oyuna eklenmişti.

Temmuz ayında bir Instagram kullanıcısı tarafından Riot Games’in çizimlerine benzer pembe saçlı bir görsel paylaşılmıştı. Görseli paylaşan hesap kısa bir zaman sonra İnstagram tarafından doğrulandı ve bu hesabın Riot Games ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Instagram'dan paylaşılan bu gelişme ile yeni LoL şampiyonunun Seraphine adında olacağı ve Seraphine’in müzisyen/influencer olabileceği dikkat çekerken Riot Games tarafından paylaşılan blog yazısı bu gelişmeyi kanıtladı.

Gelişmeler sonrası, her sene düzenlenen League of Legends dünya şampiyonasında Seraphine’in K/DA ile sahnede olacağı açıklandı. Oldukça başarılı bir şekilde pazarlaması yapılan Seraphine’in oyuna yeni eklenecek şampiyon olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Şampiyon hakkında kısa bir açıklama yapan Riot, yeni şampiyonun sağlam bir zırha sahip tehlikeli bir firari olduğunu, köşeye sıkıştığında çabucak kaçabileceğini belirtti.

Bir diğer şampiyon ise destek koridorunda yer alacak fakat bu şampiyon hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı.

LoL RP satın al >>

Diğer Haberler