Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS 9.9 YAMA NOTLARI

2019 yılının şu ana kadarki en büyük League of Legends yaması karşınızda: 9.9!

9.9 Yaması'nda, yetenek setlerinin belli bir kısmı sayesinde bazı beceri seviyelerinde baskın olan ama diğer şampiyonlara göre zayıf kalan Aatrox ve Tahm Kench'e büyük değişiklikler geldi. Yeniden düzenlenen bir diğer şampiyon ise Soraka oldu. Yapılan değişikliklerle birlikte Soraka yeniden takım arkadaşlarına odaklanan bir destek şampiyonu haline getirilecek. Ayrıca birkaç şampiyona ise görsel güncellemeleri gelecek ve bu şampiyonlar modern görünüme sahip olacak. Ek olarak, birçok ründe ayarlamalar yapılacak. 

9.9 Yaması'nda öne çıkanlar:


9.9 Yaması'nda şampiyon güncellemeleri:

Büyük Şampiyon Güncellemeleri:

Aatrox: Artık pasif saldırıları da Aatrox'u iyileştirecek. Q'nun bekleme süresi ayarlandı ve hasarı arttırıldı. W'su artık her seviyede aynı ölçüde yavaşlatma etkisi uygulayacak ve yeteneğin bekleme süresi arttırıldı. E'nin iyileştirme tetiklenmesi ayarlandı. 

Blitzcrank: Pasifinin kalkanı ayarlandı. R'nin pasifi normal saldırılarla hedefi işaretleyerek bir süre sonra daha fazla hasar verecek şekilde değişti. Temel kostümünün ve bazı kostümlerinin görsel efektleri güncellendi.

Rakan: Taban can, zırh, büyü direnci ve büyü direnci büyüme oranı arttırıldı. Taban saldırı gücü azaltıldı. W'nun atılma hızı arttırıldı. R'sinin kullanım süresi, yetenek sırasında W veya Sıçra kullanımını engelleyecek şekilde ayarlandı.

Soraka: Q'nun bekleme süresi ve sağladığı sürat ayarlandı, kendisi ve takım arkadaşı için güçlendirilmiş iyileştirme arttırıldı, hasarı azaltıldı. E'nin bekleme süresi azaltıldı, bedeli artık her yetenek seviyesinde sabit olmayacak ve hasarı ileri seviyelerde azaltıldı.

Tahm Kench: Pasifi her seviyede aynı ölçüde ilave hasar verecek. Q'nun yavaşlatma etkisi, menzili ve yavaşlatma süresi arttırıldı. W'su hem takım arkadaşları hem de rakip üzerinde kullanıldığında Tahm Kench'e kitle kontrolü etkileri uygulanacak ve rakipler yutulduğunda mana iadesi sağlanacak. E'nin sağladığı iyileştirme ve kalkan miktarı arttırıldı, yetenek artık mana harcamayacak. R'nin menzili azaltıldı ve bekleme süresi arttırıldı.

Basit Şampiyon Güncellemeleri:

Akali: Görünmezlik bozulduğunda W'nun ek süresi azaltıldı; bekleme süresi ilk yetenek seviyelerinde arttırıldı.

Darius: Q'nun iyileştirme miktarı ve hasarı arttırıldı.

Ekko: Taban saldırı gücü arttırıldı. E'nin mana bedeli ileri yetenek seviyelerinde azaltıldı.

Hecarim: Q'nun ilave hasarı azaltıldı. E'nin asgari ve azami hasarı ileri yetenek seviyelerinde azaltıldı.

Jarvan IV: Taban can, mana ve mana yenilenmesi azaltıldı. W'nun her rakip şampiyon isabeti başına sağladığı ilave kalkan miktarı azaldı ve yetenek her seviyede aynı miktarda kalkan sağlıyor. E'nin bekleme süresi arttırıldı.

Kennen: E'nin sağladığı ilave dirençler kaldırıldı. İlave dirençler R'ye eklendi.

Kindred: Pasif damgaları oyunun daha sonraki safhalarında ortaya çıkacak.

Lissandra: W'nun hasarı ileri yetenek seviyelerinde arttırıldı.

Maokai: Q'nun taban hasarı arttırıldı.

Morgana: E'nin bekleme süresi arttı ve kalkan gücü azaltıldı.

Rek'Sai: Taban saldırı gücü ve saldırı gücü büyüme oranı azaltıldı. Güçlendirilmiş Q bekleme süresi arttırıldı. E'nin asgari ve gerçek hasarı azaltıldı.

Shaco: Arayıcı Mercek artık gizlenmiş W'yu açığa çıkarıp hemen etkinleştirmeyecek.

Shen: Taban saldırı hızı oranı arttırıldı. E'nin hasar oranı arttırıldı.

Sylas: W'nun taban hasarı arttırıldı.

Volibear: W'nun ilave saldırı hızı arttırıldı.

Görsel ve Ses Efekti Güncellemeleri:

Ashe: Görsel kargaşayı azaltmak, oynanış netliğini iyileştirmek ve Ashe'in kalitesini daha yeni Freljord'lu şampiyonlarla aynı seviyeye getirmek için görsel efektleri güncellenecek.

Caitlyn: Caitlyn'in özgün hissiyatını korurken, görsel efektlerindeki Piltover ve hextech teması güncellenecek. Efektler artık daha etkili ve modern görünecek. Ayrıca oynanış netliği arttırıldı.

Jax: Görsel efektleri artık daha keskin, etkili ve net.

Renekton: Yeteneklerinin geçmiş görsel efekt güncellemeleriyle daha uyumlu olması için Renekton'un sesleri temizlendi.

9.9 yamasındaki tüm güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz. 

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla LoL RP Satın Al >>

Diğer Haberler