Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS 9.6 YAMA NOTLARI

League of Legends 9.6 Yaması'ndan öne çıkanlar...


9.6 Yaması'nda pek çok konuda değişikliğe gidildi. LeaverBuster, kare sayısı sınırı ve görev takibi gibi özellikler için bazı küçük güncellemeler yapılırken, bazı şampiyonlara yeni düzenlemeler getirildi. Özellikle Neeko, Sylas ve Rek'Sai'deki değişiklikler göze çarpıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni görüntüsüne kavuşan Kayle'da bazı değişiklikler yapıldı. Urgot'un kalkanı başka bir yeteneğine kaydırıldı, genel güçlendirmeler getirildi ve yürüyen taret modu eklendi. 

9.6 Yaması'nda şampiyon güncellemeleri:

Kayle: Saldırı gücü ve saldırı hızı büyüme oranları azaltıldı. W'nun hareket hızı oranı azaltıldı. Varsayılan değişken niteliği değiştirildi. E ve W'nun tepki süresi azaltıldı.

Neeko: Saldırı hızı büyüme oranı arttırıldı. W'su, artık çok yüksek saldırı hızlarında art arda iki defa tetiklenmeyecek.

Ornn: W'nun bekleme süresi azaltıldı. Önerilen eşyaları güncellendi. Ornn artık yanlışlıkla takım arkadaşlarının eşyalarını geliştirerek E ve R'sinin atılmalarını iptal edemeyecek. Q'su, artık Ornn atılmasının ortasındaysa sona ermeyecek.

Urgot: Manası ve mana yenilenmesi büyümesi arttırıldı. Pasifi artık aynı hedefe daha az hasar vermeyecek. W'su artık kalkan sağlamayacak. W'sunun bedeli, bekleme süresi ve hasar azaltma etkisi azaltıldı; yetenek artık azami yetenek seviyesinde kalıcı olarak açılabilecek. E'si artık kalkan sağlayacak. E'sinin hasarı ve bedeli arttırıldı; bekleme süresi azaltıldı. R'sinin menzili, hasarı ve kullanım süresi arttırıldı.

Aatrox: Aatrox artık rakipleri hedef alınamaz olsa bile onları çekebilecek. Dirildiği sırada pasifi artık iptal olmayacak.

Caitlyn: R'nin hasarı arttırıldı.

Gnar: W'nun bekleme süresi azaltıldı.

Hecarim: Q'su doğru şekilde birikecek ve hasarı artacak.

Ivern: W'su, Ivern çalıya girdiğinde şampiyonun saldırılarını daha hızlı güçlendirecek.

Jayce: Cana dayalı taban nitelikler azaltıldı.

LeBlanc: Q'nun oranı azaltıldı.

Nautilus: Zırhı arttı. Pasifinin bekleme süresi azaltıldı.

Rek'Sai: R'nin bekleme süresi ileri yetenek seviyelerinde arttı; oranı azaltıldı.

Shen: Q'nun hasarı arttırıldı.

Sylas: W'nun taban iyileştirmesi ve iyileştirme oranı azaltıldı.

Trundle: W'nun saldırı hızı arttırıldı.

Xayah: W'nun saldırı hızı arttırıldı.

Zoe: E'nin bekleme süresi arttı; yavaşlatma etkisi, ileri yetenek seviyelerinde azaltıldı.

9.6 yamasındaki tüm güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz. 

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla %5 daha fazla RP kazanmak için LoL RP Satın Al >>

Diğer Haberler