Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS 9.3 YAMA NOTLARI

League of Legends 9.3 Yaması 6 Şubat'ta yayınlandı! 

9.3 Yaması'nda öne çıkanlar:


9.3 Yaması'nda; Aatrox, Akali ve Irelia'nın mekaniklerini temizlendi ve rakiplerinin bu 3 şampiyona karşı kullanabileceği daha anlamlı zayıflıklara sahip olmaları sağlandı. Eşyalar açısından, Sezon Ortası Dönem'den beri nişancıların sahip olduğu bazı dizilim sorunlarını gidermek için nişancı eşyaları büyük ölçüde değiştirildi. Ayrıca geriden gelip minyon skorlarını iyileştiren oyuncularla, oyunun başından beri minyon skorları iyi olan oyuncuların başlarına aynı ödüllerin konmaması için bazı değişikliklere yapılacak.

9.3'de Yaması'nda şampiyon güncellemeleri:

Aatrox: Can yenilenmesi arttırıldı. Aatrox artık şampiyonlar dışındaki birimlerden iyileşme kazanamayacak. Bekleme süresi eski yük biriktirme süresinden daha kısa olacak.

Akali: Can yenilenmesi arttırıldı. Alacakaranlık Perdesi, Akali'yi kulelerin altındayken gizlemeyecek. W'nun bekleme süresi ileri yetenek seviyelerinde arttırıldı.

Camille: E'si artık minyonları ve canavarları sersemletmeyecek.

Cassiopeia: Q'nun taban hasarı sonraki yetenek seviyelerinde azaltıldı; oranı arttırıldı. İleri yetenek seviyelerinde W'nun hasarı azaltıldı; bedeli arttırıldı.

Irelia: Can büyüme oranı ve zırh miktarı arttırıldı. Pasifinin yük sınırı arttırıldı. Yükler hasar yerine saldırı hızı; azami yük ilavesiyse saldırı hızı yerine hasar sağlayacak. Q'nun minyonlara verdiği ilave hasar arttırıldı. 

Lissandra: Q'nun bedeli ileri yetenek seviyelerinde arttırıldı. E'nin hasarı ileri yetenek seviyelerinde azaltıldı.

Sion: Q'nun hasarı azaltıldı. W'nun bekleme süresi ilk yetenek seviyelerinde arttırıldı.

Zyra: Bitkilerin hasarı azalrıldı.

9.3 yamasındaki tüm güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz. 

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla LoL RP Satın Al >>

Diğer Haberler