Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS 9.2 YAMA NOTLARI

League of Legends'ta 2019 sezonu, 9.2 yamasıyla başladı! 

9.2 yamasında öne çıkanlar:


Basit ama köklü değişiklikler barındıran 9.2 yamasında, Urgot, Tutuştur, Kırmızı Çarp şampiyonları zayıflatıldı, Shyvana, Yorick, Günateşi Pelerini gibi bazı şampiyon ve eşyaları güçlendirildi. Özellikle Dereceli için 9.2, önemli bir yama.

2019'da Dereceli, oyunculara büyük yükseliş sağlayacak.. Özetle;

YERLEŞTİRMELER Oyuncular, ilk dereceli oyununu oynadıktan sonra geçici bir dereceye sahip olacak. Bu, yerleştirmelerde alabilecekleri en düşük derece olacak. Yerleştirme oyunlarını kazananlara ilave LP verilecek ama kaybedilen oyunlar, oyuncuların LP'lerini düşürmeyecek. Yerleştirmeler tamamlandıktan sonra oyuncuların dereceleri diğer oyuncular tarafından da görülebilecek. 

AŞAMALAR VE KÜMELER Oyuna, Bronz'un altında yer alan Demir Aşaması ve Ustalık ile Şampiyonluk'un arasında yer alan Üstatlık Aşaması eklendi. 5. kümeler tüm aşamalardan kaldırıldı.

DERECELİ ZIRHI Yeni bir ödül olan dereceli zırhı, oyuncuların mevcut derecelerini profillerinde, dereceli durumu ekranında, bilgi kartlarında ve oyun lobisinde görebilmelerini sağlayacak.

MEVSİMLER 2019 Sezonu üç farklı mevsime ayrılacak. Oyuncuların her bir mevsimde gösterdiği performans, dereceli zırhlarını geliştirecek. Mevsimler arasında kısmi sıfırlamalar veya geçiş dönemleri olmayacak. Sezon sonu ödülleri hâlâ sezon boyunca gösterilen genel performansa göre verilecek.

KONUM DERECELERİ Konum derecelerinin önizlemesi, 1. Mevsim'de Kore ve Kuzey Amerika sunucularında gerçekleşecek. Riot Games'in planı ise bu özelliği 2. Mevsim'le birlikte bütün sunuculara getirmek. Her konumun kendi eşleştirme puanı ve derecesi olacak. Oynanan konum için LP kazanacak oyuncular, ek olarak tırmanış sırasında gösterdikleri gelişmeyi takip etmek adına diğer konumlar için de bir miktar LP elde edebilecek.

9.2'de değişim yaşayacak şampiyonlar:

Jax: Saldırı gücü ve Q'nun hasarı, ilk yetenek seviyelerinde azaltıldı.

Kassadin: Zırh miktarı azaltıldı.

Kayn: Dönüşüm gereksinimleri artık daha akıcı ve anlaşılır olacak.

Neeko: W klonunun ve hızlanma etkisinin süresi arttırıldı. Klon, artık hedef alınan bölgeye dolanarak gitmek yerine hedef yönde ilerleyecek. 

Ornn: Can ve zırh miktarı arttırıldı.

Rakan: Zırh miktarı azaltıldı. W'nun atılma hızı azaldı; fakat hedef bölgeye ulaştığında daha hızlı bir şekilde devreye girecek.

Shyvana: Pasifin ejderlere verdiği ilave hasar ve E'nin işaret hasarı arttırıldı.

Tahm Kench: Şampiyonlarla çatışma halinde bulunan takım arkadaşları artık R'sine atlayamayacak.

Urgot: Zırh miktarı azaltıldı. Q'nun bedeli ve W'nun bekleme süresi ilk yetenek seviyelerinde arttı.

Vi: E ile güçlendirilen saldırıdan sonraki normal saldırı artık daha hızlı olacak.

Volibear: E'nin atılmakta olan veya havadaki hedeflere verdiği ilave hasar, azami can hasarına dönüştürüldü. R'nin oranı arttırıldı.

Zyra: Mana yenilenmesi azaltıldı.

9.2 yamasındaki tüm güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz. 

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla LoL RP Satın Al >>

Diğer Haberler