Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS 9.1 YAMA NOTLARI

2019'un ilk yamasıyla birlikte yeni bir LoL yılını müjdeleyen League of Legends'ta şampiyonlar ve kostümlerde köklü değişiklikler yapıldı. Bu yıl, nişancılarda büyük yenilikler olacak ve kostümler yıl sonuna kadar mağazada kalacak!7


9.1 yamasında, profesyonel maçlarda normal oyunlardakine kıyasla çok daha güçlü olan Kalista, Ornn ve Sejuani için oluşturulan özel bir bölüm mevcut. Üç şampiyonun da koordinasyonu yüksek takımlardaki işlevselliği azaltıldı. Fakat bu şampiyonlar mükemmel zamanlamaya, konum almaya veya iletişime daha az bağlı olacak şekilde güçlendirilecek.

9.1 yamasında nişancılarda büyük yenilikler mevcut. Bazı nişancıların doğrudan güçlendirilmesini içeren şampiyon değişiklikleri gerçekleştirilecek. Şampiyonların kendilerine has güçlü yönlerini veya seçilme nedenleri öne çıkarılacak. Ayrıca bu yıl yayınlanacak diğer yamalarda eşyalar için de bazı çalışmalar yapılacak. 

Kalista: Taban SG, SG büyüme oranı ve saldırı hızı büyüme oranı arttı. W'nun Yeminli SG ilavesi kalktı. Q'nun hasarı arttı. E'nin destansı canavarlara verdiği hasar azaldı.

Ornn: Taban dayanıklılığı arttı. Ornn'un eşyaları 13. seviyede gelişecek (en fazla 2 eşya). 14 ve daha sonraki seviyelerde seviye başına bir takım arkadaşının eşyasını geliştirebilecek. Daha fazla geliştirme eklendi. Q'nun bedeli, hasarı ve yavaşlatma etkisi azaldı. W'su artık kalkan oluşturmuyor ama Ornn'u durdurulamaz hale getiriyor. R'nin yavaşlatma ve havaya savurma etkileri zayıfladı.

Sejuani: Taban dayanıklılığı arttı. Pasifi daha az nitelik sağlıyor ama daha uzun sürüyor. Q'nun hasarı arttı. W2'nin hasarı arttı ama yavaşlatma etkisi hemen bitiyor. E'nin hasarı arttı ama menzili ve sersemletme süresi azaldı.

8.24 yamasındaki tüm güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz. 

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>

Diğer Haberler