Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS 8.18 YAMA NOTLARI

League of Legends 8.18 yaması yayınlandı.

8.18 yamasında öne çıkanlar:


8.18 yaması, Dünya Şampiyonası'na yönelik değişikliklerin başlangıcı olarak kabul ediliyor. Seçim-yasaklama aşaması üstünde hakimiyet kuran şampiyonlar dizginlenecek veya seçilmeye en yakın şampiyonlar güçlendirilecek. Sezonun önceki bölümlerinde zayıflatılan şampiyonlar da güçlendirilecek. 8.18 yamasında yapılan bu yönlü değişiklikler, 8.19 yamasında da devam edecek. 

Merkez Baskını alfası 8.18 yamasıyla bitecek. Fakat oyuncular bu modun eksikliğini hissetmesin diye yeni bir etkinlik geliştirildi: Uzay Serüveni: Çıkarma

10 Ekim 2018 23:59'a kadar oyunda aktif halde olacak Uzay Serüveni: Çıkarma modu, yapay zekâya karşı birlikte mücadele imkanı tanıyor.

4K BURADA Mini harita simgeleri artık Sihirdar Vadisi, Sonsuz Uçurum ve Uğursuz Koruluk'ta mini harita boyutuna göre büyüyüp küçülecek.

8.18 yamasında; Aatrox, Akali, Braum, Kai'Sa, Lucian, Renekton, Ryze, Sejuani, Trundle, Vayne, Viktor gibi şampiyonlara çeşitli güncellemeler geldi. 

8.17 yamasıyla Vadi'ye inen Talon'un adı Cefakar Kılıç olarak değiştirildi.

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>

Diğer Haberler