Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS 8.14 YAMA NOTLARI

League of Legends 8.14 yaması 17 Temmuz'da yayınlandı.


Riot Games, League of Legends için yaptığı son güncellemelerde ormana, orta koridora, nişancılara ve Aatrox'a çok kapsamlı değişiklikler getirmişti. 8.14 ve sonraki yamalarda yapılacak değişikliklerde vites küçültmeye giderek denge ayarlamalarına odaklanacağını açıklayan şirket, kapsamı düşük güncellemeler yapılacağını belirtti. 

8.14 yamasıyla gelen güncellemeler ise şöyle:

Bir önceki yamada kullanılmaya başlanan basit güçlendirmeler ve basit zayıflatmalar ismindeki iki bölüm de kolayca anlaşılabilen ve şampiyonları daha güçlü veya daha zayıf hale getirmek için tasarlanmış ama oynanışı önemli ölçüde değiştirmeyen düzenlemeler olacak.

Aatrox yenilemesinin devamı niteliğinde bazı yeniliklerin de olacağını belirten Riot Games, bu yeniliği gerçekleştirme açamlarının koridordaki üstünlüğünü biraz azaltıp ona oyunun ileri safhalarındaki takım savaşlarında yapacak daha fazla şey sunmak olduğunu belirtti.

Ayrıca 8.14 yamasında, YG suikastçılarından Fizz ve Ahri'nin yeniden gözden geçirilerek oynanışlarının daha anlaşılır ve tatmin edici hale getirilmesi amaçlanıyor.

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>  



Diğer Haberler