Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS 8.12 YAMA NOTLARI

League of Legends 8.12 yaması yayınlandı.


League of Legends 8.12 yamasıyla ilgili detaylar:

8.12 yamasından önceki yamalarda büyücü değişiklikleri, orman çalışmaları ve nişancı ayarlamaları yapılmıştı. 8.12 yamasıyla birlikte "Sezon Ortası Dönem" süreci sonlandı.

8.12 yamasında birkaç sistem değişikliği göze çarpsa da önceki yamaların devamı niteliğinde değişiklikler yapıldı. Sezon Öncesi Dönem ile şimdiki zaman arasında planlanan değişikliklerde cila ve denge problemlerine çözümler ön plana çıkıyor. Riot Games'in yaptığı açıklamaya göre, bundan sonraki yamalar, Sezon Öncesi Dönem gelene kadar son yamalar kadar karmaşık olmayacak. 

8.12 yamasında, oyuncuların takım arkadaşlarına kalkan veren yeteneklerin sürelerinin ve Yasak İdol serisinin gücünü azaltarak; kalkanlara karşı oynanışın daha adil olması amaçlanmış. Dövüşçülere yardım eden bazı eşya değişiklikleri de göze çarpıyor. Önceki yamalarda dövüşçülerin oldukça güçlenmesi, oyunda uzunca bir süre bu yönde bir değişikliğe gidilmeyeceğini gösteriyor. Aksi halde dövüşçüler yardıma ihtiyaç duymayan bir sınıf olacak ve oyunun geliştiricileri bu durumun önüne geçmek istiyor. 

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>  

Diğer Haberler