Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS 2017 ŞAMPİYONLUK LİGİ KIŞ MEVSİMİ BAŞLIYOR

League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi, 1907 Fenerbahçe eSpor, Galakticos ve Galatasaray eSports gibi iddialı yeni takımların katılımı ve heyecan uyandırıcı yeni transferleriyle, uzun bir bekleyişin ardından, 21 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’da başlıyor.


Geçen sezonlardan aşina olduğumuz takımlardan Türkiye Büyük Finali şampiyonu Dark Passage, TBF finalisti Beşiktaş, SuperMassive, BKM Express gibi takımların bu sezon da mücadeleyi sürdüreceğini göz önüne alırsak, bizi her zamankinden daha baş döndürücü ve rekabetçi bir sezonun beklediğini söyleyebiliriz.

LoL 2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nin formatı ise, geçtiğimiz yıl Yaz Mevsimi’nde uygulanan format ile aynı şekilde devam edecek. Lig aşamasında 2 maçlık seriler oynanacak ve futbolda uygulanan, galibiyete 3 puan, beraberliğe 1’er puan ve mağlubiyete 0 puan verilen format uygulanacak.

Lig aşamasında ilk 6’ya giren
League of Legends takımlarından ilk 2’si, yarı finallere doğrudan katılma hakkı kazanacak, geri kalan 3-6. sıradaki takımlar ise çeyrek finalde birbirleriyle karşılaşacak. Final mücadelesi ise, her zamanki gibi KMF’de gerçekleşecek.

Perdigital güvencesiyle, 2% Bonus avantajlı
LoL Riot Points satın alın >>


Diğer Haberler