Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS 2016 DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖDÜL HAVUZU

League of Legends Dünya Şampiyonası, her sene olduğu gibi bu sene de müthiş bir mücadeleye sahne olacak. 30 Ekim 2016'da California eyaletinin büyülü Los Angeles şehrinde bulunan STAPLES Center'da gerçekleşen LoL 2016 Dünya Şampiyonası'nın büyük finali, bu sene ulaştığı rekor sayıyla herkesin iştahını kabarttı.

Riot Games'in yaptığı resmi açıklamaya göre, LoL 2016 Dünya Şampiyonası ödül havuzunun ulaştığı sayı 5.000.000$'ı geçti. Yine şirketin resmi kanaldan ilettiği veriler doğrultusunda görülen şu ki; bu rekor sayıya ulaşılmasında en büyük pay oyunculara ait. Çünkü oyun içi alımlardan elde edilen gelirlerin(Şampiyonlar Şampiyonu Zed kostümü ve Şampiyona Totemi) %25'i direkt olarak ödül havuzuna ekleniyor. 

İşte takımların ödül havuzundan kazanacakları ödül payları:

1. olan takım toplam ödülden 40% oranında pay

2. olan takım toplam ödülden 15% oranında pay

3. ve 4. olan takımlar toplam ödülden 7,5% oranında pay

5-8 olan takımlar toplam ödülden 4% oranında pay

9-12 olan takımlar toplam ödülden 2,25% oranında pay

13-16 olan takımlar toplam ödülden 1,25% oranında pay


Perdigital.com güvencesiyle
League of Legends Riot Points satın alın >>


Rekor ödül havuzuna sahip turnuvanın finalinde zorlu elemelerden geçen SK Telecom T1 ve Samsung Galaxy takımları karşı karşıya gelmişti. 5 maç üzerinden oynanan(best of 5) final karşılaşmasında geleneği bozmayarak 3-2 galip gelen SK Telecom T1, turnuvanın şampiyonu olmuştu.


Diğer Haberler