Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

BURSA KORUPARK ETKİNLİĞİMİZ NASIL GEÇTİ?

28 Ekim'de Bursa Korupark'ta ininal iş birliği, Eti Maximus ve Honor sponsorluğunda; yayıncılarımızdan Barış GErsin YekinEgoist Pati, Kızıl Pati, MezarcıMiranda, Tugay Gök ve Zeon'un katılımıyla gerçekleştirdiğimiz #gösterkendini PUBG Mobile etkinliğinde yepyeni TUF GAMING H3 oyuncu kulaklıkları ile Asus ve 'oyun bitmesin' diyen Red Bull da oyunseverlerin yanındaydı... 


Bursa Korupark açık otoparkında gerçekleşen etkinlikte gün boyu turnuvalara, çekilişlere, yarışmalara katılan ve ödül kazanma şansı yakalayan oyunseverler; çok sevdikleri yayıncılarımız BLoodRappeRDochEgoist PatiKızıl Pati ve Tugay Gök ile buluştu, birlikte oyun oynadı, fotoğraf çektirdi ve sohbet etti. Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğimiz; Boğaçhan Aydın ve Naz Frambuaz'ın sunumlarıyla renklendi.

Alana gelen tüm oyunseverlere 1 adet malzeme sandığı hediye ettiğimiz etkinlikte; oyunseveler turnuva, çekiliş, oyun ve yarışmalar sonucunda  yüzlerce UC, onlarca PUBG Mobile tişörtü ve şapkası, onlarca 100, 50, 25 TL dolu ininal kartlarHONOR marka akıllı bileklikler, Eti Maximus dolu kutular, Banabak'tan erkek ve kadın bakım setleri ve daha birçok sürpriz ödülün sahibi oldu. Ayrıca etkinlik boyunca katılımcılar Eti Maximus ve Red Bull ile enerji depoladı.

Tır içerisindeki turnuvalara katılan oyunseverler HONOR cep telefonlarını ve ASUS TUF Gaming H3 oyuncu kulaklıklarını deneyimleme fırsatı buldu. Eti Maximus desteğiyle hazırlanan şarj üniteleri ise gün boyunca katılımcılarımızın hizmetindeydi. 

Diğer Haberler