Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

KNIGHT ONLINE EFSANESİ GERİ DÖNÜYOR

Knight Online efsanesi geri dönüyor. Resmi NTTGame sunucuları, iki yeni server açıyor: Akara ve Menes. Fanatiklerinin, uzun süre yerine yeni bir oyun koyamadıkları Knight Online, 19 Ocak Perşembe saat 17:00’da, birçok etkinlikle geri geliyor.

NTTGame tarafından yayınlanan yeni Akara ve Menes serverleri, Knight Online’nin yeni halinden memnun olmayan eski oyuncuları tatmin etmeyi amaçlıyor. Öyle ki, yeni açılacak serverlerde Dark Knight Weapons, Special Monster Staff, Dragons Scale ve Dragon Box eşyalarının tamamını yeni Akara ve Menes serverlerinde yasaklıyor, marketlerde bu eşyaların yer almasını engelliyor. Bunun yanı sıra, R. Land Base, Felankor, U.T.C. ve Krowaz gibi düşmanlar da Adonis bölgesinde yer almayacak.


NTTGame, Knight Online için yeni açacağı Akara ve Menes serverleri için, oyuncuların oyun içi eşyalarını herhangi bir hırsızlık girişimine karşı koruyan OTP korumasını devreye sokuyor. Eski Knight Online oyuncularının sıklıkla karşılaştığı soyulma olaylarının da önüne geçmiş oluyor.

Akara ve Menes serverlerinin açılmasını kutlamak için yapılacak etkinlikler ise şöyle:
-Zorlu 83 Seviye Maratonu
-Bireysel Sıralama Şampiyonları
-Takım Mücadelesi
-Kaleyi Fethet
-Canlı Yayın Şenlikleri
Yapılacak etkinliklerde, Hoodie, Anahtarlık, Bardak ve binlerce Npoint oyunculara dağıtılacak.

NTTGame,
Knight Online Premium üyelik sahibi oyuncuları için ise sunucular açılmadan oyuna giriş hakkı verecek. Premium üyelik sahibi oyuncular, 18 Ocak Çarşamba saat 14:00’dan itibaren sunucuya girip karakterlerini yaratabilecekler. Böylece, karakter isimlerini seçme sırasında öncü olacaklar. 

Perdigital güvencesiyle, uygun fiyata
Knight Online Premium Cash satın alın >>

Diğer Haberler