Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

HIZLI JOYPARA NASIL ALINIR?

Değerli oyunseverler ve Joygame oyunları tutkunları, biliyoruz ki oyun içerisinde kalmak, hızlı hareket edebilmek ve rekabet avantajı yaratabilmek çok önemli. Perdigital olarak, oyundaki mevcut yetenekleriniz dışında rekabette avantaj sağlayacak bir sistemi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Oyunda fark yaratabilmek ve karakterinizi güçlendirmek adına, oyun içerisinde alışveriş yapabilmek için ihtiyaç duyduğunuz Joypara'yı daha hızlı ve kolay şekilde, doğrudan Joygame hesabınıza aktarabilmeniz için Direct Transfer sistemini yayına aldık.

Direct Transfer, sizlere Perdigital.com bakiyenizden direkt Joygame hesabınıza hızlı Joypara aktarmanızı sağlıyor. Tek ihtiyacınız olan, bir Perdigital.com hesabınızın olması ve sizlere sunduğumuz ödeme kanalları ile bakiye yüklemeniz. Gerisi sadece bir "tık" kadar kolay.

Hızlı Joypara transfer işlemi (Direct Transfer) yapabilmek için gerekenler:

1. Perdigital.com’a giriş yapın. Halihazırda bir hesabınız yok ise, hemen oyuncu hesabı açın >>

2. Ana sayfada yer alan “Bakiye Yükle” butonuna tıklayarak, hesabınıza, kullanacağınız miktarda
bakiye yükleyin >>


3. Ana sayfadan Direct Transfer ikonuna tıklayın


4.  "Direct Transfer" sayfasında yer alan ilgili alana (aşağıda gösterilen) Joygame kullanıcı adınızı girin

5. Aktarmak istediğiniz JOYPARA miktarını seçin ve GÖNDER butonuna tıklayın

6. Artık Joypara'nız, Joygame hesabınızda!!!

Diğer Haberler