Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

HEX: SHARDS OF FATE - CHRONICLES OF ENTRATH'IN 2. BÖLÜMÜ YAYINLANIYOR

Karlsruhe – Gameforge ve Geliştirici HEX Entertainment bu hafta dijital kart takas oyunu HEX: Shards of Fate'nin yeni sefer güncellemesini yayınlıyor. Geliştirme 40 saatlik bir oyun süresi, yeni benzersiz kartlar ve "Avcı" ile yepyeni bir sınıf sunuyor. Ayrıca yeni paralı askerler Entrath dünyasına yeni oyun imkanları getiriyor. Oyuncular bu yeni ekstra karakterlerle HEX zindanlarına başka desteler alıp farklı mekanizmalara daha iyi tepki verebiliyor. 


Yeni sınıf, paralı askerler, denizcilik görevleri ve yeni bir seviye üst sınırı...

Hem uzak ve yakın dövüşçüler için yeni sınıf
Yeni "Avcı" sınıfı seferde oyunculara yepyeni bir tecrübe sunuyor: Avcı hayatta kalma sanatının ustası olarak hem uzak hem de yakın dövüş yetenekleri kullanıyor. Ayrıca yoldaşları, hayvansı dostları onları güçlü yetenekleriyle destekliyor.

PvE mücadelesinde paralı askerler
Yeni sınıfın yanında paralı askerler ilk kez HEX'in oyun işleyişine dahil oluyor. Oyuncu seferdeki her dövüşten sonra kahramanını sabit değerli bir paralı askerle ve ona özel olarak hazırlanmış bir desteyle takas edebiliyor. Paralı askerler oyunda nesne gibi toplanıyor. Kendine özel yeteneklere sahip paralı askerler oyunculara başka stratejik seçenekler sunuyor. Sefer bu güncellemeyle her zindandaki paralı asker için ekstra zorlu mücadeleler alıyor.

Sefer için yeni denizcilik görevleri ve yükseltilen seviye üst sınırı
Genişletilmiş tekne seferiyle oyuncu Alahiş Denizi'nde bir geminin kaptanı olarak ilerliyor. Geminin kendine ait yeni yeteneklere sahip bir yetenek ağacına vardır ve denizde kahramanın yerine geçiyor. Oyuncu görevler sırasında geminin değerini ayrıca yükseltmek için geliştirme ve ödüller topluyor. "Chronicles of Entrath 2. Bölüm" seviye sınırını 15. seviyeye yükseltip böylece şimdiye kadarki Büyücü, Savaşçı ve Ruhban sınıflarının yeteneklerini kullanıma açıyor.

Chronicles of Entrath'ın ikinci bölümünün resmi tanıtımı:



Perdigital.com farkıyla HEX kredileri satın alın >>

HEX: Shards of Fate Hakkında
HEX: Shards of Fate, bir kart koleksiyonu oyununun (TCG) zorlu stratejik planlamasını, rol yapma oyununun (RPG) zengin içerikli derinliğiyle birleştiriyor ve bu sayede yepyeni bir tür yaratıyor: RPG-TCG. HEX: Shards of Fate’in tümüyle dijital olarak düzenlenmesi, TCG hayranlarına oyun duygusunu daha da değişken ve stratejik hale getiren yeni oyun dinamikleri sunuyor. HEX: Shards of Fate bunun yanında büyük oyun dünyası ve yetenek sistemiyle birlikte PVE kampanyası gibi eşsiz RPG unsurları da barındırıyor.Oyun bu şekilde tür sınırlarını yıkıyor ve geniş kapsamlı bir taktik eğlence sunuyor.


Gameforge Hakkında
Gameforge, 20'den fazla oyun ve 450 milyondan fazla kayıtlı oyuncudan oluşan bir portföyle free-to-play kitlesel çok oyunculu çevrimiçi oyun (MMO) alanında Batı yarı kürenin lider sağlayıcısıdır. Karlsruhe merkezli şirketler grubu, 75’ten fazla ülkede oyunlarını sunuyor. Portföyünde oyun sanayisinin çok sayıda tanınan isimleri yer alıyor. Bunların arasında Orcs Must Die! Unchained, HEX: Shards of Fate, gibi istemci tabanlı oyunlar, AION Free-to-Play ve TERA gibi ödül almış rol oyunları ve Avrupa'nın en başarılı MMO'su Metin2 bulunuyor. Rekabetçi RTS Dropzone ve aksiyon dolu anime MMORPG Soulworker oyunlarıyla kapsamlı portföyümüzü genişletiyoruz. OGame ve Ikariam gibi sevilen tarayıcı tabanlı oyunlar da bu bütünlüğü tamamlıyor. Daha fazla ayrıntı için: http://corporate.gameforge.com/

Tür: RPG-TCG
Platform: Bilgisayar / Mac
Yayıncı: Gameforge
Geliştirici: Hex Entertainment
Yayınlanma tarihi: 2016

Perdigital.com farkıyla
HEX kredileri satın alın >>

Diğer Haberler