Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

HALO 2 LANSMAN FRAGMANI ÇIKTI

21 Şubat’ta piyasaya sürülecek Halo Wars 2’nin merakla beklenen fragmanı çıktı. Fragmanda serinin şimdiye kadarki en korkunç düşmanı Atriox ön plana çıkıyor.


“Onun ismi Atriox. Tüm lanet olası Covenent, gücünün tamamını kullanarak bile onu durdurmayı beceremedi.” Diyor UNSC’nin akıllı yapay zekası Isabel ve ekliyor: “Ve tüm elinizdeki eski bir gemi ve bu geminin yarısını ancak dolduracak kadar mürettebat.”



Halo Wars 2, Xbox Play Anywhere programıyla hareket edecek. Bunun anlamı: Dijital oyun kodu sahipleri hem Xbox One’de hem de PC’de aynı oyunu, başka bir satın alma işlemine gerek kalmadan oynayabilecek. Halo Wars 2’nin beta sürecinde, oyuncular 796.000’in üzerinde oyun saati kadar oturum açarken, 3 milyondan fazla Blitz modu karşılaşması kaydedilmiş.

RTS (Gerçek zamanlı strateji) seven oyuncuların yıllardır beklediği oyun Halo Wars 2 olabilir. En azından fragmanın oldukça tatmin edici olduğunu söylemek mümkün. 

Diğer Haberler