Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

#GÖSTERKENDİNİ 4x4 | PUBG MOBILE ETKİNLİKLERİMİZE DAVETLİSİNİZ!

Oyunseverler için dizayn ettiğimiz oyun tırı ile 4 gün boyunca her gün farklı bir şehirde gerçekleştireceğimiz PUBG Mobile etkinliklerimize hepinizi bekliyoruz!


26-27-28-29 Ekim tarihlerinde Adana, Ankara, Bursa, İzmir’de, Perdigital.com - ininal iş birliği, Eti Maximus ve HONOR sponsorluğunda, şehirlerin gözde alışveriş merkezlerine ait açık otoparklarda gerçekleşecek PUBG Mobile etkinliklerimize tüm oyunseverler davetlidir! Ayrıca "oyun bitmesin" Red Bull ve yepyeni TUF Gaming H3 kulaklıkları ile ASUS da bu etkinlikte bizlerle beraber olacak.

Katılımın ücretsiz olduğu ve pek çok yayıncımızın yer alacağı etkinliklerimizde; ödüllü turnuvalar, çekilişler, yarışmalar, oyunlar ve sürpriz ödüller sizleri bekliyor. Boğaçhan Aydın ve Naz Frambuaz’ın sunumuyla renklenecek etkinliklerimizi kaçırmamanızı tavsiye ederiz :)

Tüm şehirlerde 10:30'da başlayacak olan etkinliklerimiz 19:00'a kadar devam edecek.

Etkinlikler süresince hangi şehirlerde hangi alışveriş merkezlerinde hangi yayıncılarımızın bizimle birlikte olacağını aşağıda bulabilirsiniz.

26 EKİM CUMARTESİ: ADANA / M1 ADANA

M1 Adana'da bizimle beraber olacak yayıncılarımız: Egoist Pati, Kızıl Pati, Tugay Gök ve Zeon.

Adres: Yeni Mah. Öğretmenler Bul. 87071 Sk. No:5 Seyhan/Adana 📍Konum

M1 Adana Turnuva ve Çekiliş Programı >>

                                                                                

27 EKİM PAZAR: ANKARA / ANKAMALL

ANKAmall'da bizimle beraber olacak yayıncılarımız: BLoodRappeR, Doch, Egoist Pati, Kızıl Pati ve Tugay Gök.

Adres: Konya Devlet Yolu Mevlana Blv. No:2 06330 Yenimahalle/Ankara 📍Konum

ANKAmall Turnuva ve Çekiliş Programı >>


28 EKİM PAZARTESİ: BURSA / KORUPARK

Korupark'ta bizimle beraber olacak yayıncılarımız: Barış G, Ersin Yekin, MezarcıMiranda ve Zeon.

Adres: Emek Adnan Menderes, Korupark 9 Km, 16160 Osmangazi/Bursa 📍Konum

Korupark Turnuva ve Çekiliş Programı >>


29 EKİM SALI: İZMİR / OPTIMUM

Optimum'da bizimle beraber olacak yayıncılarımız: Barış G, Ersin Yekin, Mezarcı ve Miranda.

Adres: Beyazevler, Akçay Cd. No:101 Gaziemir/İzmir 📍Konum

İzmir Optimum Turnuva ve Çekiliş Programı >>

Alana gelen tüm oyunseverlere 1 adet malzeme sandığı hediye edilecek olan etkinlikte; turnuva, çekiliş, oyun ve yarışmalar sonucunda UC'ler, PUBG Mobile tişörtleri ve şapkaları, 100, 50, 25 TL dolu ininal kartlar, HONOR marka akıllı bileklikler, Banabak'tan erkek ve kadın bakım setleri ve daha birçok sürpriz ödül sahiplerini bulacak.

Etkinlik boyunca; tır içerisinde ve önünde, Sanhok, Erangel ve Vikendi haritalarında solo, duo ve talebe istinaden squad turnuvaları düzenlenecek olup, TDM (team death match) modunda 1v1, 2v2 müsabakalar tertip edilecektir. Ayrıca yayıncılarımız bazı turnuvalara dahil olacaktır. Turnuva kayıtları etkinlik alanında alınacaktır.

Şarj üniteleri, gün boyunca alana gelerek oyun oynayan kullanıcılarımızın hizmetinde olacağı gibi, tır içerisindeki turnuvalara katılacak oyunseverler, HONOR marka cep telefonlarını ve ASUS marka kulaklıkları deneyimleme şansını yakalayacak.

Etkinliklerimizde yaş sınırı yoktur. Katılacak tüm oyunseverlere başarılar ve bol şanslar dileriz. :)

Diğer Haberler