Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

#GÖSTERKENDİNİ ETKİNLİĞİMİZE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER!

Perdigital.com ailesi olarak 28 Ağustos Salı günü gerçekleştirdiğimiz #gösterkendini etkinliğine katılan tüm kullanıcılarımıza ve yayıncılarımıza teşekkür ederiz.

Etkinliğimizde çekilen tüm fotoğraflara buradan ulaşabilir, etkinlik videosuna ve röportajlara aşağıdaki videolardan göz atabilir, etkinliğimize dair tüm detayları içeriğimizden inceleyebilirsiniz. İyi seyirler ve iyi okumalar!

#gösterkendini Etkinlik Videosu 

#gösterkendini Röportajları

Yayıncılarımız ve katılımcılarımızın yorumlarıyla #gösterkendini etkinliğimiz...


#gösterkendini Etkinliğinde Neler Yaptık?

BJK Vodafone Park içerisinde 1000 metrekarelik bir alana kurulan ve kapılarını Mayıs 2018 tarihinde açan; oyunseverlerin yeni buluşma noktası Lenovo Game On’da 28 Ağustos’ta gerçekleştirdiğimiz #gösterkendini etkinliği, yoğun katılıma sahne oldu. Etkinliğimize katılan yaklaşık 800 kişi ile 12 saat boyunca çok keyifli vakit geçirdik, turnuvalar ve çekilişler düzenledik; sürpriz ödüller dağıttık.


Etkinliğe katılan kullanıcılarımız, League of Legends 1v1,League of Legends 5v5, Zula 1v1, Zula 5v5, Fortnite ve FIFA18 (Xbox) gibiturnuvalara katılma ve ödül kazanma şansı yakaladı. Turnuvalara katılan ve başarı elde eden kullanıcılarımız LoL RP,  Zula AltınFortnite V-Papel gibi ödüllerin sahibi oldu. 


Ayrıca etkinlik boyunca,ana sahnede her saat başı sürpriz ödüllerin dağıtıldığı çekilişlerde de birçok kullanıcımız sürpriz ödüller kazandı. 


5 kullanıcımız imzalı Royal Bandits forması, 5 kullanıcımız 2018 TBF bileti, 8 kullanıcımız Perdigital.com bardağı ve onlarca kullanıcımız Perdigital Bonus’ların sahibi oldu. 


Alaracle, Alexiahill, Candravero, Cihad Kiriş, Çoban Espor,Evenstar, Growe, LoL PiT, Megasound, Miranda Kerry, Muhammet YT, Noel Dayı, PBY Kaptan, Rainlox, Senna ve Theokoles gibi sevilen yayıncılarımızın da bizlerle birlikteolduğu etkinlikte kullanıcılarımız hem yayıncılarla buluşma ve kaynaşma imkanıbuldu hem de onlarla 1v1 maçlar yaparak sevdikleri yayıncılara karşı oyunoynamanın keyfine vardı. 


Yayıncılarımız ayrıca, özel turnuva alanlarında 5v5 maçlardakarşı karşıya geldi ve birbirlerine meydan okudular. Yayıncılar arasındagerçekleşen bu maçlar, ana sahnedeki dev ekranlarda yayınlandı ve katılımcılartarafından yoğun ilgi gördü. 


LoL, Zula ve Fortnite gibi PC oyunlarının yanı sıra, XBOX ve AR cihazları da deneyimleyen kullanıcılarımız, farklı oyunlar oynamanın ayrıcalığını da yaşadı. 


Etkinliğimize katılan tüm kullanıcılarımız hem doyasıya oyun oynadı ve birçok ödülün sahibi oldu, hem yayıncılarımızla ve tüm ekibimizle tanışma fırsatı buldu hem de sınırsız eğlencenin tadını çıkardı. Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere... :)

Diğer Haberler