Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

ETKİNLİĞİMİZE DAVETLİSİNİZ!

Perdigital.com ailesi olarak, 28 Ağustos 2018 Salı günü 10:00 - 22:00 saatleri arasında Lenovo Game On'dayız.  

Sponsor olduğumuz yayıncıların katılımıyla Lenovo Game On'da ücretsiz  gerçekleştireceğimiz #gösterkendini etkinliğimizde, ödüllü turnuvaların yanı sıra her saat başı düzenlenecek çekilişler, söyleşiler, yayıncılarla maçlar, fotoğraf çekimleri ve daha pek çok sürpriz sizleri bekliyor olacak... (Önemli bilgilendirme: Royal Bandits E-spor Kulübü, bir takım sponsorluk anlaşmaları gereği Lenovo Game On'daki etkinliğimize katılamayacaktır.)

Nasıl katılabilirim?

Etkinliğimiz yalnızca üyelerimize özel ve tamamen ücretsizdir! Etkinliğe katılabilmek için, 28 Ağustos Salı günü 10:00 - 22:00 saatleri arasında Lenovo Game On'a gelmeniz ve yanınızda Perdigital.com referans numaranızı getirmeniz yeterli.

Etkinlikte yaş sınırı var mı?

Yönetmelik gereği, 12 yaşından küçük kullanıcılarımızı etkinlik alanına alamıyoruz.

Etkinlik boyunca hangi oyunlar için turnuvalar ve maçlar düzenlenecek?

28 Ağustos Salı günü saat 10:00'da başlayacak etkinliğimizde League of Legends 1v1, League of Legends 5v5Zula 5v5Fortnite ve FIFA18 (Xbox) turnuvaları düzenlenecek, finalistler ödüllendirilecektir. Ayrıca, etkinliğe katılacak olan tüm yayıncılarımızla katılımcılarımız arasında League of Legends ve Zula oyunlarına özel ödüllü 1v1'ler yapılacaktır. 

Etkinliğe giriş, turnuvalara ve maçlara katılım ücretli mi?

Üyelerimize özel gerçekleştireceğimiz #gösterkendini etkinliğine giriş, turnuvalar ve maçlar tamamen ücretsizdir. Etkinlik alanına girerken sizden istenecek tek şey, Perdigital.com referans numaranızdır. Alana geldiğinizde hızlıca içeri girebilmek için Perdigital.com referans numaranızı hazır bulundurmanızı önemle rica ederiz.

Ödüllü turnuvalara nasıl katılırım?

Etkinliğimiz süresince League of Legends 1v1, League of Legends 5v5Zula 5v5Fortnite ve FIFA18 (Xbox) turnuvaları düzenlenecektir. Bu ödüllü turnuvalarda yer alabilmek için, etkinlik günü saat 10:00'dan itibaren alanda bulunan turnuva kayıt noktasına gitmeniz ve katılmak istediğiniz turnuvaya kaydolmanız gerekmektedir. Turnuvalara takımıyla katılacak kullanıcılarımızın takımlarındaki tüm oyunculara ait Perdigital.com referans numaralarını turnuvaya kayıt olurken belirtmeleri zorunludur.

Turnuvalar gün boyu devam edecek olup, turnuva kayıtları her bir turnuva için belirlenen maksimum oyuncu veya takım sayısına ulaştığında durdurulur. Bu nedenle mümkün olduğunca erken kaydolmanızı tavsiye ederiz :) Etkinliğin yoğunluk durumuna göre ilave turnuvalar ve maçlar düzenlenebilecektir.

Etkinlik alanında yiyecek, içecek ihtiyacımı nasıl karşılarım?

Bunu da düşündük elbette :) Etkinlik süresince sıcak ve soğuk içecekler hem sınırsız hem de ücretsiz olup yiyecek ikramımız da ayrıca olacaktır.

Ödüller neler olacak? 

Turnuvalarda başarı elde edecek takımlar/oyuncular LoL RP, Zula Altın, Steam Cüzdan Kodu ve VPapel kazanırken; yayıncılarla yapılan 1v1'lerin galipleri Perdigital Bonus, gün boyu her saat başı düzenlenecek çekilişlerde ise talihliler imzalı Royal Bandits formaları, TBF biletleri ve Perdigital.com özel ödüllerinin sahibi olacak.

Etkinlikte hangi yayıncılar yer alacak?

LoL ve Zula yayıncılarımızdan Alaracle, Alexiahill, Candravero, Cihad Kiriş, Çoban Espor, Evenstar, Growe, LoL PiT, Megasound, Miranda Kerry, Muhammet YT, PBY Kaptan, Rainlox, Senna ve Theokoles bizlerle birlikte olacak. LoL turnuvasını 2. bitiren takım Evenstar ve Melekleri'yle, şampiyon takım ise LoL yayıncılarımızla gösteri maçı yapmaya hak kazanacak. Zula turnuvasını kazanan takım ise, Zula yayıncılarımızdan oluşan takımla karşı karşıya gelecek. Ayrıca Evenstar ve Melekleri ile LoL yayıncıları karmamız da kendi aralarında bir gösteri maçı yapacaklardır. Tüm bu keyifli mücadelelerin yanı sıra yayıncılarımızla 1v1'ler de düzenlenecektir. (Wolfteam yayıncılarımızın bir kısmı etkinlik tarihinde müsait olmadığı için farklı bir tarihte tüm Wolfteam yayıncılarımızın yer alacağı ayrı bir etkinlik düzenleyeceğiz. Wolfteam oyuncularımızın anlayışına teşekkür ederiz.)

Etkinlik alanına nasıl ulaşırım?

Lenovo Game On, BJK Vodafone Park içerisinde 1000 m²'lik bir alanda kurulan ve kapılarını Mayıs 2018 tarihinde açan; bilgisayar, konsol, mobil ve AR cihazlar ile 7’den 70’e oyunla ilgilenen herkese hitap eden kapsamlı bir oyun alanıdır. 

Konum: https://goo.gl/u6Mo3h

Detaylı yol tarifi: https://goo.gl/QEW7LF

Lenovo Game On hakkında daha detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilir; FacebookInstagram ve Twitter hesaplarına göz atabilirsiniz. 

28 Ağustos'ta görüşmek üzere :)

Diğer Haberler