Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

GLADIATUS SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Gladiatus, bilgisayarınızda veya tabletinizde açık bir sekmede oynamak için ideal olan, tarayıcı tabanlı, oynaması ücretsiz, stratejik bir MMORPG oyunudur.

Gladiatus'ta sizi büyük Roma İmparatorluğu'nda bir savaş hayatı beklemektedir. Özgürlüğünü kazanmış haydut bir Gladyatör rolünü üstlendiğiniz karakteriniz ile klasik Roma şehrinde arenaların zirvesine tırmanabilir, dost ve düşmana Roma İmparatorluğu'nun en güçlü savaşçısı olduğunu gösterebilirsiniz. Bir Gladyatör olarak oyuncu, kendini silahlandırmalı, altın kazanmak için becerilerini ve istatistiklerini geliştirmelidir. Gerek Roma şehir duvarlarının ötesindeki vahşi doğayı keşfederek veya arenada savaşarak, gerekse korkunç canavarlarla savaşarak elinizden geleni yapmalısınız. 

Gladiatus’ta oyun içi para birimi olarak Gladiatus Yakut kullanılmaktadır. Karakteriniz için ekstra özellik ve donanım sahibi olmak için Gladiatus Yakut denen bu değerli taşları satın alabilirsiniz.

%5 bonus fırsatıyla Gladiatus Yakut satın al >>

Gladiatus Sistem Gereksinimleri:

Gladiatus tarayıcı tabanlı bir oyun olduğu için güncellenmiş bir web tarayıcısına ve internet bağlantısına sahip olmanız yeterli olacaktır. 

Diğer Haberler