Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA LOL'DE NELER OLDU?

Geçtiğimiz hafta League of Legends dünyasında oldukça haraketli bir haftaydı. Biz de tüm gelişmeleri ana hatlarıyla derleyip tek bir çatı altında birleştirmek istedik.

Riot’tan takımlara destek:

Oyuncuların ve takımların yaşadığı ekonomik sıkıntıları çözüp kriz ortamını dindirmek amacıyla bazı kararlar alan Riot, her yıl şampiyonlar şampiyonunun kostüm ve toteminden gelecek olan gelirin 25%'ini Dünya Şampiyonası'nın ödül havuzuna ekleyeceğini duyurdu. Ayrıca şampiyon takımların kullandığı kostümlerden elde edilen gelirin de bir kısmı o kostümün ilham kaynaklarına dağıtılacak.



Riot sözünü tuttu:

Uzun bir süre önce maç kaydı almayı sağlayan programların artış göstermesi üzerine kendisinin bu özelliği getireceğini ve başka uygulama kullanmalarına gerek kalmayacağını kullanıcılarına duyuran Riot, sözünü tuttu. Çok çeşitli bir arayüze sahip olacak olan maç kaydı özelliği, yeni sezonda oyuna geliyor. 

Güvenilir, anında teslim ve %2 bonus fırsatıyla LoL RP satın alın >>


Rüya takımımız belli oldu:

Wildcard All-Star için ülkemizi temsil edecek olan "rüya takım" belli oldu. Bir hafta boyunca halk oylamasıyla belirlenen oyuncular şu şekilde oldu:

Üst koridor: Kaan “Elwind” Atıcı - %61 oy oranı 
Ormancı: Atakan “Crystal” Aydın - %40 oy oranı
Orta koridor: Koray “Naru” Bıçak - %52 oy oranı 
Nişancı: Berkay “Zeitnot” Aşıkuzun - %64 oy oranı
Destek: Mustafa Kemal “Dumbledoge” Gökseloğlu - %61 oy oranı

Seçilen takımımız IWCA'da ilk 3 gün puan toplayacak. Yeterli puanı alabilmemiz halinde ise son gün şampiyonluk için vadiye inecek!



Marshall ve Rawbin'e ceza:


HWA Gaming'in üst koridor oyuncusu Marshall ve Çilekler'in Ormancısı Rawbin'in kavgası tüm LoL severlerin malumu. Ağır tehditler boyutuna kadar ulaşan bu kavgaya Riot kayıtsız kalmamış ve oyuncular hakkında soruşturma başlatmıştı. Bu soruşturma neticelendi ve Marshall 30 Haziran 2017, Rawbin ise 31 Mart 2017'ye kadar men cezası aldı. 


SKT bildiğimiz gibi:

6. Dünya Şampiyonası birkaç gün önce son buldu. Faker'ın SKT'si seride 2-0 öne geçmesine rağmen SSG takımı adeta come-back yaptı. Şampiyona tarihinde ilk kez bir final maçı 5. maça uzarken, SKT rakibine son maçta şans tanımadı ve 3. kez dünya şampiyonu oldu.



Sadece futbol değil, NBA takımları da sektöre el attı:

Kuzey Amerika takımlarından Philadelphia 76ers, Apex Gaming'i bünyesine katarak League of Legends arenasına giriş yaptı. Bundan sonra Apex Gaming, Dignitas adıyla vadide boy gösterecek. Sebebi ise P76ers'ın Dignitas'ı da bünyesine katıp o ismi kullanmaya karar vermesi. Böylece ilk kez büyük bir NBA takımı eSpor'a giriş yapmış oldu.

Diğer Haberler