Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

GAMIFY'IN DÜZENLEDİĞİ VALORANT TURNUVASI 4-5-6 EYLÜL'DE!

Gamify, 4, 5, 6 Eylül'de Valorant oyuncuları için büyük bir turnuva düzenliyor! Valorant Points (VP) ödül sponsorluğunu üstlendiğimiz Gamify Valorant Turnuvası için ön elemelere kayıt yaptırabilirsiniz. 

Ön eleme maçları; 4 Eylül Cuma ve 5 Eylül Cumartesi günleri saat 14:00'te Gamify Discord Kanalı'nda başlayacak.

1. ÖN ELEMEYE KAYIT OL

2. ÖN ELEMEYE KAYIT OL

Turnuva finali ise 6 Eylül Pazar günü saat 14:00'te Gamify Discord Kanalı'nda gerçekleştirilecek.

Ödüller:

GAMIFY VALORANT TURNUVASINDA;

ödüllerinin sahibi olacaktır. Kazanılan Valorant Points (VP) ödülleri, ödül kazanan kişilerin Gamify tarafından Perdigital.com'a iletilmesinden sonraki ilk iş gününde, oyuncuların Perdigital.com'daki hesaplarına mesaj yoluyla gönderilecektir (mesajlarınıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz).

Uyarı: Turnuvada ödüle hak kazanmanız halinde ödülün teslimatı için turnuva kayıt formundaki Perdigital Referans Numarası alanına kendinize ait Perdigital Referans Numarasını doğru şekilde girmeniz gerekmektedir.

Turnuva kuralları:

  • Turnuva, 5v5 olarak Haven haritasında gerçekleşecektir.
  • Turnuva, eleme usulü olacaktır.
  • Eşleşmeler, turnuva günü ilgili turnuva odasında takımlarla paylaşılacaktır.
  • Eşleşmeler açıklandığında fikstürde eşleştiğiniz takımın takım kaptanını turnuva saatinden en geç 15 dakika önce arkadaş olarak oyun içerisinden eklemiş olmanız gerekmektedir.
  • Turnuvayla ilgili tüm operasyon (kayıtlar, maçlar vs.) Gamify tarafından yürütülecektir. Perdigital.com sadece Valorant Points (VP) ödüllerinin teslimatından sorumludur.

Turnuvanın tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer Haberler