Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

GABE NEWELL SORULARI CEVAPLADI

Reddit’te planlandığı üzere gerçekleştirilen soru-cevap etkinliğine katılan Gabe Newell, kendisi ve sahibi olduğu Valve hakkında merak edilen soruları cevapladı. 


Gabe Newell’in açıklığa kavuşturması beklenen en net soru elbette Half-Life 3’ün gelip gelmeyeceğiydi. Gabe bu konuda yine net bir cevap vermedi, ancak Valve’nin yeni bir tek kişilik senaryo moduna sahip oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. Üzerinde çalıştıkları yeni oyunun Half-Life ve Portal evreninde geçmesi muhtemel gözüküyor.

Forbes’un kendisini en zengin insanlar listesine koyduğu, yaklaşık 4 milyar $ net serveti bulunan Gabe Newell, internette dolanan söylentilerle ilgili ise her zamanki gibi alaycı bir dille cevap verdi: “Şahsen ben de internette dolaşan kimliği belirsiz kaynakların hepsine tamamen güveniyorum.”

Newell, Source 2 motoru ile ilgili ise, daha önceden Dota 2’de kullandıkları oyun motorunu başka oyunlarda da kullanacaklarını, buna yönelik çalışmalar yaptıklarını açıkladı. İleride Source 2 motorunu ücretsiz yapmak için de uğraştıklarını sözlerine ekledi.

Valve patronu, JJ Abrams tarafından çekilmesi düşünülen ve merakla beklenen Half-Life ve Portal filmleri için ise çok net bir cevap verdi: “Evet, geliyorlar.”

Diğer Haberler