Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

GABE NEWELL REDDIT SORU-CEVAP ETKİNLİĞİNE KATILACAK

Valve patron Gabe Newell, 18 Ocak 2017’de, Türkiye saatine göre gece 2’de Reddit kullanıcılarının sorularını yanıtlayacak. Reddit platformunda AMA(Ask me anything) programına katılacak Gabe Newell’den açıklığa kavuşturması beklenen konuların başlıcaları Source 2 oyun motoru ve olası Half-Life 3 oyunu.


Bu AMA etkinliği, Gabe Newell’in katıldığı ilk etkinlik değil. Gabe, daha önce 2014 Mart’ında reddit’in soru cevap etkinliğine katılmış, en sevdiği Valve yapımı olmayan oyun, 1 milyon €’luk bağışı, Valve’den ayrılmayı hiç düşünmediği gibi pek çok konuda açıklamalarda bulunmuştu. 2014’te katıldığı bu etkinlikte, merakla beklenen Half-Life 3 hakkında ise herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.

Valve’nin patronu Gabe Newell ile soru-cevap programına katılmak isteyenler, Reddit’in bir alt forumu olan r/The_Gaben/ adresinde belirtilen saatte bulunabilir, tartışmaları canlı olarak takip edebilir ve Gabe’ye sorularını yöneltebilirler.


Diğer Haberler