Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

FREE FIRE VE STREET FIGHTER BULUŞUYOR!

1987'de ilk piyasaya sürüldüğü günden bu yana en çok sevilen video dövüş oyunu Street Fighter, Free Fire ile battle royale oyun türünde sevenleriyle buluşacak. Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan Street Fighter ile Garena Free Fire iş birliği battle royale hayranlarına duyuruldu. Net tarih henüz açıklanmasa da Garena tarafından yapılan resmi duyuruya göre, Street Fighter temalı etkinlik Temmuz ayında başlayacak. Küresel olarak gerçekleşecek olan güncelleme ile her bölgeden oyuncular bu etkinliğin keyfini çıkarabilecek.


Garena ve Capcom iş birliğine dayalı Free Fire x Street Fighter güncellemesine dair resmi fragmana buradan göz atabilirsiniz.

Free Fire x Street Fighter etkinliği ile oyuncular, Ryu ve Chun-Li gibi ikonik Street Fighter karakterlerini Free Fire’da oynayabilecek ve oyuna birçok Street Fighter içeriği eklenecek. Böylece Temmuz ayında birçok yeni koleksiyonun ve bir dizi Street Fighter temalı kozmetik ürününün de oyuna gelmesi bekleniyor.

Garena'nın iş birlikleri oyunu taze tutmak ve oyunu daha keyifli hale getirmek için oldukça etken görünüyor. Free Fire’ın en son ve en taze etkinliği olan Mclaren güncellemesi de bunun bir diğer göstergesi. Free Fire Mclaren etkinliğinin detayları için>> Free Fire Mclaren Etkinliği başladı.

Diğer Haberler