Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

FREE FIRE NEDİR?

111 Dots Studio tarafından geliştirilen Garena Free Fire, battle royale (hayatta kalma) türünde üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan çevrimiçi aksiyon-macera oyunudur. Android ve iOS platformlarında yayınlanan Free Fire, 2019 yılında en çok indirilen mobil oyun oldu. Mayıs 2020’de dünya çapında günlük 80 milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaşan oyun başarısı ile rekor kırdı.

Uçaktan düştükten sonra paraşütleriyle seçtikleri noktaya iniş yapan 50’ye kadar oyuncunun silah ve ekipman toplayarak hayatta kalma mücadelesi sergiledikleri Garena Free Fire’da nihai amaç, diğer oyuncular ile mücadele edip hayatta kalarak macerayı tamamlamaktır.

Adanın seçilen bölgesine paraşütle iniş yapan oyuncular silah ve yardımcı ekipman (tıbbi malzeme, el bombaları, araçlar vb.) aramalıdır. Adaya iniş yaptıktan sonra zaman içerisinde haritada güvenli alan daralmaya başlıyor ve bu daralan alanda oyuncular hayatta kalmak için birbirleri ile mücadele etmek zorunda kalıyor. Oyuncuların daralan güvenli alanda hayatta kalmaya çalıştığı Free Fire’da, 10 dakikalık süre tamamlandıktan sonra hayatta kalan takım ya da oyuncu turu kazanıyor.

Free Fire’da tek başınıza hareket edebileceğiniz gibi, dört kişilik takımlar kurup maceraya atılabilirsiniz. Ayrıca, oyundayken takım arkadaşlarınız ile sesli iletişim kurup, hayatta kalma maceranızı daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Battle royale (hayatta kalma) türü oyunlar için en önemli nokta kuşkusuz silahlardır. Free Fire oyunculara sunmuş olduğu farklı silahlar ile rakiplerinizi alt etmenize olanak sağlıyor.

Çıktığı ilk günden beri popülerliğini korumayı başaran Free Fire, battle royale türü içerisinde oldukça popüler bir yere sahip. Oyuna gelen ‘Operation Chrono’ isimli güncellemeyle beraber ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile ortaklığa giden Garena Free Fire, ünlü futbolcuyu temsil eden ‘Krono’ isimli karakteri oyuna ekledi. 

Free Fire Sistem Gereksinimleri >>

Benzer İçerikler