Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK YETKİLİ FREE FIRE ELMAS SATICISI PERDIGITAL.COM!

Garena tarafından yayınlanan, battle royale türündeki çevrimiçi çok oyunculu aksiyon-macera oyunu Free Fire içerisinde kullanılan oyun parası Free Fire Elmas satışlarımız resmen başladı! Perdigital.com, "Türkiye'nin ilk ve tek yetkili Free Fire Elmas satıcısı" olma özelliği taşıyor. 

Perdigital.com’da, 100 + 50 Free Fire Elmas, 210 + 105 Free Fire Elmas, 530 + 265 Free Fire Elmas, 1.080 + 540 Free Fire Elmas, 2.200 + 1.100 Free Fire Elmas olmak üzere 5 farklı baremde Free Fire Elmas mevcuttur. Kullanıcılarımız, sadece Perdigital.com'da bulabilecekleri %50 daha fazla Elmas avantajıyla Free Fire Elmas sahibi olabilirler. Ayrıca, Free Fire Elmas ürününde, %2 Perdigital Bonus imkanı da sunulmaktadır.

Perdigital.com'daki Free Fire Elmas fiyatları, Türkiye'de uygulanması gereken resmi satış fiyatlarıdır ve doğrudan Garena tarafından belirlenmektedir.

Free Fire Hakkında:

30 Eylül 2017 yılında Android ve iOS platformlarında yayınlanan Free Fire, 2018 yılında Apple Store ve Google Play Store'da dünya çapında en çok indirilen 4. oyun oldu. Bu başarı 2019 yılında tırmanarak devam etti ve hem Apple Store hem Google Play Store'da yılın en çok indirilen mobil oyunu oldu. Free Fire ayrıca 2019'da Google Play Store tarafından "En İyi Popüler Oylama Oyunu" ödülünün sahibi oldu. Mayıs 2020’de dünya çapında günlük 80 milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaşan oyun, bu başarısı ile rekor kırdı. Güncel olarak, dünya çapında 450 milyon üyesi ve günlük ortalama 100 milyon aktif oyuncusu bulunuyor.


Diğer Haberler