Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

FORTNITE V6.31 GÜNCELLEME NOTLARI

KLASİKLERE DÖNÜŞ!

v6.31 güncellemesiyle oyuncular yeni sınırlı süreli modda eğlenceye dalacak. Klasik Pompalı Tüfek’in yeni nadirlik çeşitleriyle rakiplerine karşı üstünlük kurabilecek. En yeni İnşaatçı ve emektar E.M.A.N.E.T.’i ile tozu dumana katabilecek, Tekinli Vadi 2. Bölüm görevleriyle maceradan maceraya koşabilecek!

Kapışma Takımı SSM (Battle Royale): Sınırlı süreli mod olarak oyuna gelen Kapışma Takımı, toplamda 100 avlamaya ulaşan takımları Azmin Zaferi’ne ulaştırmak için dizayn edilmiş


Destansı ve Efsanevi Klasik Pompalı Tüfek (Battle Royale): Oyuncular, Klasik Pompalı Tüfek’in yeni nadirliklerini keşfedecek, rakiplerini kolayca avlayabilecek.


Yeni İnşaatçı (Dünyayı Kurtar): Airheart Dünyayı Kurtar’a geldi ve emektar dostunu da beraberinde getirdi! Entegre Mekanize Atışlı Namlu Eklentili Taret’i (E.M.A.N.E.T.) kullanarak rakiplerinize üstünlük sağlayabilirsiniz.


Mezarcı Küreği (Dünyayı Kurtar): Yeni yakın dövüş silahı Mezarcı Küreği ile oyuncular rakaiplerini alt edebilecek!


Tekinli Vadi 2. Bölüm (Dünyayı Kurtar): Tekinli Vadi 2. Bölüm nihayet oyuna geldi! Oyuncuların merakla beklediği Tekinli Vadi 2. Bölüm'de, hazineleri keşfedip yeni gizemlerin peşine düşebilecekler. En sevilen kahramanlarla birlikte maceraya dahil olabilecekler.

Diğer Haberler