Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

FORTNITE V5.41 GÜNCELLEMESİ

Fortnite'ın v5.41 güncellemesinde yeni eşyalar ve birçok yenilik oyuncuların deneyimine sunuldu. 

Sivri Stadyum (Battle Royale ve Oyun Alanı): Oyuncular kısa sürede tuzaklarla dolu bir arena inşa edecekler ve rakiplerine meydan okuyabilecekler. 

Sadece Oyun Alanı’nda, kırmızı Mühimmat Desteklerinin içinde (bir sürü Savuran Bomba’yla birlikte) bulunur. 7x11 ebatlarında, hasar veren tuzaklar ve zıplatan karelerle dolu bir stadyum inşa eder.


Portatif Hisar (Battle Royale): Bu yeni tek kullanımlık eşya devasa bir hisar oluşturarak oyunculara rakiplerini geri püskürtmesine veya onlara karşı kendilerini korumalarına yardımcı olacak.

Özellikleri:

Hemen inşa edilir.

Hızlıca çıkış yapılabilmesi için zıplatan kareleriyle hazır gelir.

Efsanevi nadirliktedir.

Otomatlarda, sandıklarda, Mühimmat Desteklerinde ve Mühimmat Lamalarında bulunur.


Gülle Atar - Çakmaklı Fırlatıcı (Dünyayı Kurtar): Çakmaklı silahlar setinin yeni üyesi Gülle Atar'ı kullanan oyuncular düşmanlarını kolayca avalayabilecek. 

Bir yerde toplanmış düşmanlara hasar veren ve onları geriye iten gülleler atar. Gülleler patlamadan önce seker ve sektiği her seferde yakındaki düşmanlara hasar verir. 20 Eylül Perşembe 03.00 ile 27 Eylül Perşembe 03.00 saatleri arasında alınabilir.

Bu değişikliklerin yanında Battle Royale moduna Tek Uçuşanlar isminde sınırlı süreli mod oyuna eklendi.

Diğer Haberler