Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

FORTNITE V4.5 GÜNCELLEME NOTLARI

Fortnite'ın V4.5 Yama Notları'nda, oyunu daha eğlenceli ve öğretici hale getiren güncellemeler mevcut. Hem Battle Royale hem de Dünyayı Kurtar! modunda birçok yeniliğe giden Epic Games, uzun süredir beklenen Playgorund'ı da oyuna eklemiş bulunuyor. 

Fortnite’ın V4.5 güncellemesinde, Battle Royale moduna yeni bir silah eklendi. Çifte Tabanca adı verilen bu yeni silahın atış gücü oyundaki diğer silahlara nazaran çok yüksek. 


Dünyayı Kurtar! ve Battle Royale modlarının tuş atamaları ayrıştırıldı. Bir modda yapılan değişiklikler diğer modun ayarlarını etkilemeyecek.

Bomba Atar’da da değişikliğe gidildi, atılan bombalar sınırlı süreliğine havai fişek efektleri çıkaracak. Yani Bomba Atar, sınırlı bir süreliğine Havai Fişek Atar’a dönüştü (bu yalnızca görsel bir değişiklik).

Oyuncular, yeni oyun alanı SSM’de nişan kabiliyetlerini geliştirebilecekler. Ayırca oyuncular 3 arkadaşlarıyla birlikte yaratıcılıklarını gösterme imkanı da bulacaklar. Oyun Alanı(Playground Mode), oyuncuların yaratıcılıklarını konuşturabilecekleri, tehlikesi daha az bir ortam. Oyuncular, devasa yapılar inşa edebilecek, silahlar ve eşyalarla pratik yapabilecek ya da arkadaşlarıyla savaşabilecekler.


Fortnite’ın bu yeni güncellemesindeki amaç, oyuna yeni başlayan oyuncuların oyuna alışmaları ve oyunda puan kaybetmeden oyunu keşfedebilmeleri. Epic Games tarafından mod çıkmadan yapılan açıklamada, modun tanıtımında kullanılan “Kendi özel adanızda, yaratıcılığınızı serbest bırakın!” cümlesi yer alıyordu.

Oyun Alanı(Playground Mode) sınırlı bir süre için geçerli olacak ve sadece Battle Royale modunun içinde yer alacak. Oyun Alanı, Dünyayı Kurtar! modunda yok.

Battle Royale moduna gelen ilgili çekici başka bir güncelleme ise Harita İşaretleri. Oyuncular, arkadaşları bir haritaya işaret koyduklarında; oyun içinde görsel göstergeler sayesinde konulan işaretleri görebilecek.


Dünyayı Kurtar! Moduna da eklenen Profesyonel İnşaatçı modu ise, oyuncuların yapılarını çok hızlı bir şekilde inşa etmeleri için geliştirildi.

Dünyayı Kurtar! Modunda, eşyalar 20 Fortnite V-Papel  karşılığında Koleksiyon Kitabı’ndan çıkarılabilecek. 

Diğer Haberler