Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

FORTNITE 7. SEZON BAŞLADI!

Yılbaşı ve kış konseptli 7. Sezon, oyuncular tarafından keşfedilmeyi bekleyen Puslu Pist, Donmuş Doruk ve daha bir sürü yeni beraberinde getirdi.

Yeni Savaş Bileti ile gelen içeriklerde oyuncular; yeni X-4 Fırtınakanat uçağı ile gökleri fethedecek ve Kaplamaları kullanarak sevdikleri bazı silahlarla eşyaların tarzını değiştirebilecek. Ayrıca Fortnite Kreatif modunu keşfederek özel adalarda istediklerini yapabilecek, yaptıkları her şeyi kaydedebilecekleri yeni bir oyun deneyimiyle tanışacak! 

Fortnite - 7. Sezon Fragmanı


Savaş Bileti (Battle Royale): Yeni sezonda, yeni Savaş Bileti ile 100 seviye, 100’den fazla yeni ödül oyuncuları bekliyor. Yeni Savaş Bileti'nin değeri 950 V-Papel.

Fortnite - 7. Sezon Savaş Bileti’ne Genel Bakış


Kreatif (Yeni Oyun Modu): Fortnite Kreatif Modu’nun erken erişiminde Savaş Bileti sahipleri kendi adalarına bir hafta önceden erişebilecek. 13 Aralık 2018 tarihinden itibaren Kreatif adaları tüm oyuncuların kullanımına açılacak. 

Fortnite - Kreatif Duyurusu


Diğer Haberler