Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

FIFA 22 İÇİN YENİ TANITIM VİDEOSU YAYINLANDI

Electronic Arts’ın merakla beklenen yeni oyunu FIFA 22 için oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda oyunda kullanılacak HyperMotion isimli yeni teknoloji hakkında bilgiler aktarıldı.

Xbox Game Pass satın al >>

FIFA 22 Tanıtım Videosu:

Yayınlanan oynanış videosunda HyperMotion teknolojisinin yenilikleri tanıtılırken, FIFA 22’de bu teknolojinin nasıl çalışacağı paylaşıldı. HyperMotion isimli son teknolojide yer alan makine öğrenimi sayesinde daha gerçekçi bir futbol deneyimini oyunculara sunmayı hedefleyen Electronic Arts, yeni nesil konsollarda yer alan son teknolojileri kullanarak FIFA oyuncularına üstün bir futbol deneyimi yaşatacağa benziyor.

FIFA 22 ile birlikte artık futbol oyunlarına da yapay zeka dahil ediliyor. Oyunculara daha etkili bir futbol deneyimi yaşatmak amacıyla oyuna dahil edilen yapay zeka teknolojisi sayesinde taktiksel gerçeklik seviyesinin artırılacakken atak kısmında da saniye 6 kat daha hızlı karar veriliyor.

EA tarafından açıklanan bilgiye göre FIFA 22 ile birlikte çığır açacak HyperMotion teknolojisini sadece yeni nesil konsollarda göreceğiz.

Devrim niteliğindeki HyperMotion teknolojisine sahip FIFA 22, 1 Ekim 2021 tarihinde erişilebilir olacak.Ayrıca, FIFA 22 Utimate Edition sürümünü satın alan oyuncular 27 Eylül 2021'de oyuna erişebilecek. FIFA 22 şu anda Xbox’ta ön siparişte!

Diğer Haberler