Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

FIFA 2021 NE ZAMAN ÇIKACAK?

FIFA 2021 için geri sayım başladı!

Electronic Arts, tarafından sunulan ve tüm futbolseverlerin gönlünde taht kuran spor simülasyon video oyunu FIFA, satışa sunulduğu her yıl yeni özellikleriyle oyun konsollarındaki yerini alıyor. Heyecanla beklenen EA SPORTS™ FIFA 21 için belirlenen resmi çıkış tarihi ise 9 Ekim 2020

FIFA 21'i Steam'den 9 Ekim 2020'ye kadar ön sipariş fırsatıyla 419,99 TL'ye satın alabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu satın al >>

Eğer ön siparişte FIFA 21 Ultimate Edition veya FIFA 21 Champions Edition sürümlerinden birini satın alırsanız, erken erişim fırsatıyla oyuna 6 Ekim'de sahip olabilirsiniz.

9 Ekim 2020'den itibaren Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarından herhangi birinde FIFA 21 oynayabileceksiniz. PS5 ve Xbox Series X yıl içerisinde satışa sunulduktan sonra, FIFA 21 bu konsollarda da oynanabilir durumda olacak. Ayrıca EA Sports, PS4 veya Xbox One için aldığınız FIFA 21’i PS5 ya da Xbox Series X için ücretsiz olarak yükseltebileceğiniz çifte bir fırsat da sunmaktadır.

FIFA 21 ile ilgili tüm merak ettiklerinize buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer Haberler