Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

FAR CRY 5 BOMBA GİBİ GELDİ!

Çıktığı ilk günden bu yana oyun dünyasında en çok konuşulan oyun olan Far Cry 5 rekor kırmaya devam ediyor.

Far Cry 5 macerasını oyunayabilmek için Perdigital.com farkıyla kredi kartına 12 taksit avantajı ve %2 Bonus hediyeli Steam Cüzdan Kodu satın al >>


Ubisoft’un oyunculara yeni armağanı Far Cry 5, neredeyse oyunu oynayan herkes tarafından olumlu yorumlandı. Öyle ki, çıktığı ilk hafta oyunu elinden düşüremeyen oyuncu sayısı oldukça fazla. Dolayısıyla Far Cry 5, Birleşik Krallık’ta Far Cry tarihinin en iyi çıkış yapan oyunu oldu. Dünya genelinde de iyi bir satış rakamı yakalayan oyun, Far Cry 3’ten sonra oyuncuların yaşadığı hayal kırıklıklarını gidermişe benziyor. 

27 Mart'ta piyasaya sürülen oyun, Steam'den yapılan açıklamaya göre şimdiden yarım milyonun üzerinde satış rakamına ulaştı.

Far Cry 5 oyun dünyasının son teknolojileri kullanılarak oluşturulduğu için öncelikle oyuncuların iyi bir ekran kartına sahip olması gerekiyor. Çünkü oyuncuların ilk dikkatini çeken şeyler arasında oyunun grafikleri var.

Ubisoft tarafından yayınlanan PC Tanıtım videosunda da görüleceği üzere grafikler gerçekten muhteşem.


Far Cry 5 için oyuncuların bilgisayarlarında olması gereken minimum sistem gereksinimleri ise şöyle:

Windows 7 SP1

Intel Core i5-2400 3.1 GHz veya AMD FX-6300 3.5 GHz

Nvidia GeForce GTX 670 veya AMD R9 270

8GB RAM

720P Çözünürlük

PC platformu için Steam’de yayınlanan Far Cry 5, Steam eşzamanlı oyuncu sayısında şimdiden üst sıralarda yer alıyor.

Diğer Haberler