Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

EA SPORTS'U BIRAKIP LIVERPOOL'UN BAŞINA GEÇTİ

EA Sports’un rekabetçi alandaki en yetkili ismi Peter Moore, Electronic Arts’daki görevini bırakıp Liverpool Futbol Kulübü’nün başına geçti. Liverpool FC’nin internet sitesinde yapılan resmi açıklamaya göre Moore, Liverpool’daki CEO görevine Haziran ayında başlıyor.


Daha önce SEGA, Microsoft ve Electronic Arts’da önemli görevler alan 61 yaşındaki tecrübeli isim, yakın çevresi tarafından Liverpool’a olan tutkusuyla tanınıyordu. Electronic Arts CEO’su Andrew Wilson kendisi için şöyle dedi: “Eğer Peter Moore ile tanıştıysanız Liverpool'a oldukça tutkulu bir şekilde bağlı olduğunu da bilirsiniz. Hayalini takip ederek Liverpool'da CEO görevini üstlenen Peter Moore'u tebrik ediyoruz.”

Bu transferi sanaldan gerçeğe transfer olarak yorumlayabiliriz. Yöneticilik becerilerinden kimsenin kuşkusunun olmadığı Peter Moore, bakalım futbol arenasında nasıl başarılara imza atacak, hep beraber göreceğiz.

Perdigital farkıyla, çok uygun fiyata
Fifa 17 satın alın >>


Diğer Haberler