Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

EA PLAY, XBOX GAME PASS’E GELİYOR

Microsoft'un oyun abonelik sistemi olan eski adıyla EA Acsess hem yenilendi hem de geliştirildi! EA Play, son açıklanan haberle Xbox Game Pass'e ücretsiz olarak geliyor.

Oyuncuları heyecanlandıran bu gelişme sayesinde EA Play’de yer alan Battlefield™, FIFA, Dragon Age™, The Sims™ gibi oyuncuların favorisi olan oyun serileri de dahil olmak üzere EA'nın en sevilen oyunlarından oluşan 60’dan fazla EA Play oyununa artık Xbox Game Pass ve Xbox Game Pass Ultimate aboneleri erişebilecek.

EA Play kütüphanesine erişmek için şimdiden Xbox Game Pass satın al>>

Bu büyük iş birliğin duyurusunu yapan Microsoft’un Oyun Partnerliği ve Ekosistemi Başkan Yardımcısı Sarah Bond, Xbox Game Pass’i oluştururken, keşfedip arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz daha çok oyunu sizlerle buluşturma vizyonuyla hareket ettik. Geçtiğimiz üç yılda, 10 milyon üyemize daha fazla içerik sunarak bu vizyonu gerçekleştirdik ve hizmetimizi de oyuncular cihazlar arasında nerede isterlerse oynayacakları şekilde genişlettik” açıklamasında bulundu. 

EA Play'in, yeni nesil Xbox'ların satışa çıkacağı Kasım 2020'de Xbox Game Pass'e eklenmesi bekleniyor.

İş birliği ile gerçekleşen avantajlardan bazıları şu şekilde;

  • Oyun içi özel görev ve ödüllerin kilidini açmak,
  • Üyelere özel içeriklere ve yeni çıkan oyunlara ait erken denemelere ulaşmak,
  • En iyi oyunlardan oluşan bir kütüphaneye erişim hakkı kazanmak,
  • Yeni çıkan seçili EA oyunlarını Xbox'ta 10 saate kadar oynamak, Beta veya demo sürümü yerine tam oyunu oynamak.

Diğer Haberler