Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

E3 2016 Sürprizlerle Başladı!

Tüm dünyanın merakla beklediği E3 oyun fuarı 12 Haziran gecesi Electronic Arts'ın sunumuyla başladı. Dünyanın en büyük oyun firmalarının yıl içerisinde çıkarmayı planladıkları oyunlar ve gelecek projelerinden bahsettiği fuar, her sene oyuncuların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

13 Haziran itibariyle Bethesda'nın projelerini sunduğu konferansla devam eden E3'te, Microsoft, Ubisoft ve Sony'nin özel konferansları olacak. Aynı zamanda diğer oyun firmalarının da oyun planlarından bahsettiği E3'ün ilk günündeki en ilgi çekici içerik EA'dan geldi. Battlefield 1 ile 1. dünya savaşına geri döneceğimizi söyleyen EA yayınladığı oynanış videosu ile tüm dikkatleri üzerine topladı. Grafiklerin muhteşemliğinden veya oyunun modlarından, uçaklardan, özel silahlardan, cephe savaşlarından ayrı ayrı bahsedilecek ve zamanımızın çoğunu oyun gelene kadar detaylarını öğrenmeye çalışarak geçireceğiz, bunu yayınlanan video ile çok net görebiliyoruz.

Bugün konferansıyla E3'e damgasını vuran diğer bir firma ise Bethesda oldu. Yapılan açıklamalarda Skyrim'den Fallout 4'e, yeni Quake oyunundan Dishonored 2'ye kadar ayrıntıların yer aldığı konferansta ayrıca System Shock 2'nin yerine geçecek Prey isimli oyun da tanıtıldı. Prey 2011'de tanıtıldıktan sonra iptal edilse de 2013'te devam kararıyla Bethesda'nın uzun çalışma sürecinden sonra 2017'de oyuncuyla buluşacak. Skyrim'in görselliği yenilenerek tekrar satışa sunulacağını, Fallout 4'ün2017 yılında tamamen VR desteğiyle PC için çıkarılacağını ve 3 yeni genişlemesinin olacağını, Dishonored 2'nin PC için Kasım ortasında yayınlanacağını ve Quake'in yeni versiyonunun, daha önce yayınlanan Arena'ya benzer bir içerikte olacağının haberlerini de yazımıza ekleyelim.

Ayrıca bugün çıkan diğer E3 duyuruları ise şöyle;

1968 yıllarında geçecek Mafia III ile ilgili E3'e özel bir video yayınlandı.
The Elder Scrolls Online için yeni genişleme paketi One Tamriel duyuruldu.
Quake Champions fragmanı esnasında Wolfenstein için yeni bir genişleme paketinin ismi sızdı, The New Collosus
Skyrim yenilenen görselliği ile Special Edition ismiyle çıkacak
Bethesda'nın ilk mobil oyunu Fallout Shelter, yeni görev sistemiyle PC'ye çıkacak.
EA Titanfall 2 için hazırladığı son videoyu E3'te tanıttı.
EA Fifa 17 için senaryo modunu duyurdu, Yolculuk olarak isimlendirilen modda tek bir futbolcu olarak takımlara transfer olabileceğiz.
Mass Effect serisinin son oyunu Andromeda için yeni bir video yayınlandı.
Electronic Arts yepyeni indie oyunu FE'yi tanıttı.
Bağımsız yapımcılara destek vermeyi amaçlayan EA, onlara finansal destek sağlayacak yeni projesi Origins'i duyurdu.
EA Play to Give projesini duyurdu. Amacı oyun oynadıkça kazanılan başarılarla ihtiyaç sahiplerine yardım etmek olan proje oyuncular tarafından oldukça iyi karşılandı. Önümüzdeki günlerde detayları açıklanacak ve takipçisi olacağız.

E3 tüm hızıyla devam ediyor, gelişmelerden haberdar olmak için bizden ayrılmayın!

Diğer Haberler