Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

Dropzone 2016 Core Gaming Türünü Gerçek Zaman Stratejisine Geri Döndürüyor!



Gameforge ve Sparkypants Studios birlikte gerçek zaman strateji oyunu (RTS) Dropzone'yi bilgisayar ortamı için yayınlayacaklarını duyurdu. Bu Free-to-Play oyun, adrenalinli aksiyonu, derin bir stratejik planlama ve ekipman düzenleme imkanı sayesinde yüksek bir bireyselleştirmeyle birleştirir. Oyuncular rig adı verilen güçlü robotlarında üç pilotun kontrolünü ele geçirir ve değerli puanlar elde etmeye çalışır. Oyuna özel olarak tasarlanan Sparkle engine temeli, 2016'da türün devrimini hazırlayan rekabete dayalı teke tek online mücadeleler sağlar.

İlk fragmanı izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=f4TZZX-396k

Ayrıntılı bilgiler bu sayfada: http://www.PlayDropzone.com/

Avrupa hakimiyeti savaşı

22. yüzyılda insanlığın hayatta kalması gizemli bir enerji kaynağı olan ve sadece Jüpiter Ayı Avrupa'da bulunan çekirdeklere bağlı.  Cesur mersener kaptanlar Avrupa'da değerli kaynaklar için mücadele eder. Korkusuz komutanlar, sürü halindeki bir uzay ırkı olan Kavaş'ların istilası sırasında mücadeleye riglerinin içinde üç pilot gönderir. Ancak gelecekte de parola şudur: Vakit nakittir, acımasız dövüşlerin süresi tur başına 15 dakikadır.

Köklere dönüş

Karşılaşmalarda oyuncular her RTS'de olduğu gibi riglerini aynı anda yönetir. Kapsamlı bir ara oyunda pilotlar çok sayıda silah ve pasif yetenek kuşanabilir. Her biri belli bir rig ve sınıfta olan, kişiselleştirilen pilotlardan üçü, yönetilecek ekibi oluştur. Sınıf seçimi komutanın zevk ve taktiğine bırakılmıştır. Dropzone'nin devam eden alfa döneminde çeşitli Tanklar (yavaş ama ele geçirmede çok sert), Silahşörler (iyi silahlanmış ama zırhı zayıf), Mekanikler (hareketli üs birimleri) seçip onları drop gemilerinde savaş bölgesine uçurabilirsin. Çeşitli birimlerden oluşan ekibin kuruluşunda sınırlamalar bulunmaz.

 

İşin özü

Tüm karşılaşmaların temeli YZ ile kontrol edilen Kavaş sürülerini yok etmek ve bu şekilde ele geçirilen "çekirdekleri" haritanın ortasında yükleme yaparak puanlara dönüştürmektir. Çekirdek taşıyan bir rig rakip tarafından yok edildiğinde geriye sadece çekirdek kalır ve diğer pilotlar tarafından toplanabilir. Yok edilen birimler pilotun seviyesine bağlı olarak belli bir süre sonra yine kendi drop gemilerinde yeniden belirir. Drop gemileri aynı zamanda mücadeleler sırasında pilotlara gerekli onarımları yapmak için muhafaza sağlar.

Temel hedefin dışında her kart üç rastgele oluşturulmuş ikincil görevler sunar. Bunlar zorluk derecesine göre ekstra puan kazandırır. Örneğin "total vizyon" aynı anda birden fazla puan getirir. Burada hedef dört haritaya eşit şekilde dağılan Vizyon Kulesi'ni ele geçirmektir. Bu gözetim sistemleri elde edilen puanların yanında taktiksel bir avantaj da sağlayarak sahibine savaş alanından tablolar sunar.

Dropzone ile ilgili ayrıntılı bilgiler burada:

Anahtar özellikler

-      Odak oyuncuların bireysel yeteneklerindedir

-      Komutlar RTS'den alışılmış şekilde fare ve klavyeyle verilir

-      Yoğun 15 dakikalık karşılaşmalar

-       Teke tek PvP RTS oyun türü

-       Kolay anlaşılan kurallar ve zafer şartları

-       Çok sayıda pilot ve yetenek kombinasyonu çeşitleri

-      Özel üretilmiş Sparkle Engine

o  4K çözünürlük desteği

o  Sağlam bir online oyun

o  Responsiv Controls

 Oyun adı: Dropzone

Tür: RTS

Platform: Bilgisayar

Yayıncı: Gameforge

Geliştirici: Sparkypants Studios

Yayın Tarihi: 2016



Diğer Haberler