Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

DOTA 2 International Turnuvası Yeni Bir Rekora Koşuyor!

Geçtiğimiz senenin en önemli olaylarından biri olan Dota 2 International, 18 Milyon dolar ile bir E-spor turnuvasında verilebilecek en büyük ödül havuzu olmuştu,

Biletler Mart ayında çıkan 2016 International bu sene 8 - 13 Temmuz arasında 6 gün sürecek bir şampiyona olacak. Dota2'nin ödül havuzunun bu kadar büyük olma sebebi, her sene turnuva öncesi çıkan turnuvaya özel paket içeriği. Bu paketi satın aldığınızda %25'lik bölümü turnuva havuzuna aktarılıyor. 2016 için Valve 3 milyon dolar ödülü kendisi koydu. Paket satışlarıyla birlikte şu an 8.5 milyon dolar toplanmış durumda. Turnuvaya 2 ay olduğunu da hesap edersek bu sene 18 Milyon dolarlık 2015 ödül havuzunu gölgede bırakacak bir rakamın ortaya çıkması sürpriz olmayacak gibi gözüküyor.

Bu senenin paket içeriğinde ise her sene olduğu gibi ekstra seslendirmeler, yeni hava durumu, yükleme ekranları, imleç paketi, kurye, anonslar, wardlar, müzik paketi,  heykel bloğu, tauntlar ile geçe sene en beğenilen görev (Quest) ve iddia (Token bet) bu sene de yer alıyor. Dota 2 International 2016 turnuvası gümbür gümbür gelirken ödül havuzuyla da daha şimdiden konuşulmaya başladı, ya katılacak takımlar? Onlar da 25 Haziran'daki elemelerden sonra netleşecek ve bilgileriyle burada yer alacak, takip edin, haberdar olun!

Diğer Haberler