Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

DAYS GONE PC VERSİYONU İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

PlayStation'a özel olan, açık dünya zombi oyunu Days Gone, PC versiyonu ile bilgisayar kullanımına sunuluyor. Days Gone, geçen yıl PC'ye gelen Horizon Zero Dawn ve Death Stranding'den sonra üçüncü büyük PC'ye gelen PlayStation oyunu olma özelliğinde. Sony şirketi, Days Gone oyununun Steam ve Epic Games Store'a eklendiğinde oyunda yer alacak olan bazı yeni özellikleri açıkladı.

Days Gone oyununun PC versiyonunu Steam'de istek listenize ekleyerek takip edebilir veya ön sipariş vererek satın alabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu satın al >>


Geliştirici SIE Bend Studio, geçtiğimiz günlerde PlayStation Blog gönderisinde yaptığı açıklamada, Days Gone oyununun 18 Mayıs 2021'de PlayStation'dan Windows PC'ye geçiş yapacağını duyurdu. Şirket ayrıca ilk kez oyun görüntülerini de yayımladı. Days Gone’ın PC versiyonu için yayımlanan fragman ile oyunda sınırsız kare hızı, fotoğraf modu ve daha birçok özelliğin yer alacağı belli oldu.

Days Gone'un PC versiyonu, 21: 9 ultra geniş monitör desteği gibi bazı yeni özellikler sunuyor. Sony, 21:9 monitörleri desteklemesi nedeniyle oyunda 500'e kadar zombi sürüsünün ekranda aynı anda olabileceğini belirtti. Oyun geliştirilmiş grafikler ve fare, klavye desteğini içeriyor. Birinci ve üçüncü taraf kontrol pedlerinin yanı sıra klavye ve fareyi giriş olarak kullanarak kontrol şemanızı özelleştirebileceksiniz. Oyuncular ayrıntı düzeyini, yeşillik çizim mesafelerini ve diğer grafik ayarlarını da özelleştirebilecekler. Aynı zamanda Days Gone PC versiyonu, oyunun içinden fotoğraf çekmenizi ve ardından bunları sosyal medyada paylaşmanızı sağlayan bir fotoğraf moduna  sahip.

18 Mayıs'ta PC için piyasaya çıkacak olan Days Gone için geri sayım başlamış bulunuyor. Days Gone PC versiyonun özellikleri için yayımlanan resmi fragmana göz buradan atabilirsiniz. 

Diğer Haberler