Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

DAWN OF WAR 3 BETA BU AY GELİYOR

Çoklu oyunculu betada 3 sınıfın hepsi oynanabilecek ve Masters of War skin paketi yer alacak. 


Acımasız karanlık gerçek zamanlı strateji oyunu Warhammer 40k: Dawn of War 3’ün 27 Nisan’da çıkacağı duyurulmuştu. Relic Games bir açıklama daha yaparak Dawn of War III multiplayer heyecanını önceden yaşamak isteyen oyuncular için kapalı betanın 21 Nisan’dan 24 Nisan’a kadar tüm kayıt yaptıran oyunculara açık olacağını duyurdu.

Beta’nın içeriğinde Ork’lar, Eldar ve Space Marine gruplarının hepsi yer alacak, tam oyundan seçilmiş haritalar oynanabilecek, Elit birlikler, doktrinler denenebilecek. Beta’yı deneyecek oyuncular ayrıca Masters of War skin paketine de göz atabilecek. Masters of War skin paketi, Lady Solaria için Dark Queen skini, Farseer Taldeer için the Ghost Seer skini ve Beauty için Big Custom skini içeriyor ve ön sipariş veren herkes bu paketten istifade edebiliyor.

Oyuncuların ustalaşabileceği pek çok farklı içeriği bulunan DoW 3, geçen ay kapalı betasına katılanları adeta büyülemişti. Dawn of War 3 betasına
dawnofwar.com adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Diğer Haberler