Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

CYBERPUNK 2077 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Witcher'ın yaratıcı şirketi CD Projekt Red'in yıllardır beklenen oyunu Cyberpunk 2077, 19 Kasım 2020'de nihayet çıkacak! 2020 yılının ilkbaharında çıkması beklenen fakat önce Eylül'e daha sonra da 19 Kasım'a ertelenen oyunun çıkışı artık kesinleşti.

Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri >>

Oyun dünyasında son birkaç aydır en çok konuşulan oyun olmayı başarak Cyberpunk 2077’nin yeni oynanış videosu da çıkış tarihinin açıklanmasıyla birlikte yayımlandı. Cyberpunk 2077’nin yeni görüntüleri oyuncuları hayli meraklandırmış durumda. i oyun meraklılarını heyecanlandırdı. CD Projekt Red'in geçtiğimiz aylarda yayınladığı oynanış videosunda Keanu Reeves yer almıştı. Yeni tanıtım videosu da bir hayli heyecan verici görünüyor! 

19 Kasım 2020'ye kadar Steam'de ön sipariş fırsatıyla 249,00 TL'ye şimdiden ayırtabileceğiniz oyunun çıkış fiyatı ne kadar olacak hala bilinmiyor. 

Steam Cüzdan Kodu satın al >>

Diğer Haberler