Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

CS: GO OPERATION HYDRA ETKİNLİK DETAYLARI BELLİ OLDU

Valve, Counter Strike: Global Offensive oyunu için Eylül ayına kadar sürecek yeni bir etkinlik yapacağını açıkladı. Operation Hydra isimli etkinlik, sıradan oyun kurallarının dışına çıkarak, oyunculara hem gündelik hem de rekabetçi alanda yeni bir deneyim sunacak.


Operation Hydra, 18 hafta sürecek. Etkinlik oyuna yeni bir topluluk, yeni haritalar, Guardian görevi mücadelesi, geliştirilebilir Operation parası, lider tablosu, etkinlik tecrübe puanları ve silah düşürme şansı ekliyor. Operation Hydra’nın asıl getirdiği şey ise Hydra Etkinlikleri isimli yeni oyun modları.

Hydra Etkinlikleri, her hafta yeni birinin çıktığı özel oyun modları olacak. Örneğin “Wingman”, 2v2 oynanacak ve en iyi 16 üzerinden kazananın belirleneceği, tamamen arkadaşlığın ve büyük baskı anlarında takım arkadaşına bağırma dürtüsünü bastırabilmenin ön plana çıktığı bir oyun modu. Bir başka örnek ise “Weapon Expert” modu. “Weapon Expert” modunda 5v5 oynanacak ve kazanan en iyi 30 maç üzerinden belirlenecek. Bu oyun modunu özel kılan ise, satın alınan herhangi bir silahın tekrar alınamaması olacak. Başka bir oyun modu ise War Games. War Games, oyuncuların oylamayla seçebileceği egzotik seçenekler sunuyor.

War Games seçenekleri şunlar:

- Heavy Assault Suit: Bomba imhası oyununda farklı olan, bir oyuncunun çok kuvvetli bir zırha sahip olması.
- Headshots Only: Deathmatch şeklinde oynanacak ve sadece headshot ile rakip indirilebilecek.
- Hunters-Gatherers: Her oyuncu öldüğünde künye düşürecek ve oyunu kazanmak için bu künyelerin hepsinin toplanması gerekecek.
- Stab Stab Zap: Her oyuncunun bir silahı ve yeniden şarj edilebilir şok tabancası olacak. Kulağa çok eğlenceli geliyor.


- The Flying Scoutsman:
Yerçekimi bu oyun seçeneğinde düşürülüyor.
- Trigger Discipline: Her isabet etmeyen atış için tüm oyuncular hasar alacak.

Perdigital farkıyla 2% bonus avantajını kullanarak
CS: GO Steam Cüzdan Kodu satın alın >>


Diğer Haberler