Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

CRUSADER KINGS 3 ÇIKTI!

Strateji oyunları arasında bir efsane haline gelmiş Paradox Development Studio’nun son oyunu ve serinin devamı olan oyun Crusader Kings 3 çıktı. 

Serinin önceki oyunları gibi Orta Çağ’da geçen Crusader Kings 3 oyunculara, güçlü stratejiler geliştirerek büyük bir hanedanlığı yönetmeye ve başarıya ulaştırmaya olanak tanıyor.

Beş farklı yaşam tarzından birini seçip oynanılan oyunda savaş stratejileri yaparak ve kraliyet yöneterek ilerleme sağlanıyor. Her yaşam tarzının ve karakterlerin o yaşam tarzıyla ilgili becerileri geliştirmesine izin veren üç beceri seti bulunuyor. Oyunda, Kuzey Kutup Dairesi’nden Hindistan’a, İzlanda’dan Orta Afrika’ya kadar uzanan geniş harita seçeneği bulunmakta. Serinin diğer oyunlarına kıyasla Crusader Kings 3'ün haritası yalaşık 4 kat daha ayrıntılı ve daha büyük

Oyununda seçilen karakterlerin bazı özellikleri varislerine aktarılabiliyor. Ayrıca her oyuncu, oyunun içinde bulunan doktrinler ve ilkeler sayesinde kendi savaş stratejisini belirleyebiliyor.

Yaşattığı strateji deniyimi ve köklü tarihi ile Crusader Kings 3 Steam’de 77 TL!

Steam Cüzdan Kodu satın al >>

Crusader Kings 3'ü ayrıca Xbox Game Pass Ultimate sahibi olduğunuzda bilgisayarınızdan ücretsiz olarak oynayabilirsiniz!

Xbox Game Pass Ultimate satın al >>

Minimum sistem gereksinimleri:

  • İşlemci: Intel® iCore™ i5-750 veya Intel® iCore™ i3-2120 ya da AMD® Phenom™ II X6 1055T
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce™ GTX 460 veya AMD® Radeon™ R7 260X / AMD® Radeon™ HD 6970 ya da Intel® Iris Pro™ 580

Önerilen sistem gereksinimleri:

  • İşlemci: Intel® iCore™ i5- 4670K ya da AMD® Ryzen™ 5 2400G
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce™ GTX 1650

Diğer Haberler