Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

CombatStaR ve Ersin Yekin ile 2v2

Her Cumartesi 14:00’te Perdigital TV Youtube Kanalı'ndaki canlı yayınımızda, Wolfteam yayıncılarımızdan CombatStaR ve Ersin Yekin’i 2v2’de yenmeyi başaran Wolfteam’ciler Perdigital’den 10.000 Joypara kazanıyor!

Perdigital TV Youtube Kanalı'na hemen abone ol, canlı yayınları kaçırma!

CombatStaR ve Ersin Yekin, rakiplerini her Cumartesi 14:00'te Perdigital TV Youtube Kanalı'ndaki canlı yayın sırasında çekilişle belirleyecek. CombatStaR ve Ersin Yekin'e karşı oynama şansı elde edebilmeniz için her Cumartesi 14:00’te başlayacak canlı yayın esnasında, yayıncılarımız tarafından bilgi verildiği andan itibaren aşağıdaki kayıt formunu doldurmanız ve yayın süresince Perdigital TV Youtube Kanalı'nda olmanız gerekmektedir.


KAYIT FORMU



Oyun ve ödül kuralları:

  1. CombatStaR ve Ersin Yekin, her Cumartesi 14:00’te Perdigital TV Youtube Kanalı'ndaki canlı yayında, Wolfteam 2v2’de kendilerine rakip olacak 2’şer kişiyi yukarıdaki kayıt formunu eksiksiz dolduranlar arasından çekilişle belirleyecekler.
  2. Çekiliş neticesinde ismi duyurulan 2 oyuncunun da o esnada canlı yayın sohbet bölümünde olması gerekmektedir. Çekilişten seçilen 2 oyuncudan birinin olmaması durumunda diğer kişi için tekrar bir çekiliş yapılacaktır.
  3. Bir yayında yapılacak 2v2 sayısı, maçların uzunluğuna göre canlı yayında CombatStaR ve Ersin Yekin tarafından belirlenecek.
  4. Maçlar genellikle Giriş Haritası'nda oynanacak. (Harita tercihi, yayının gidişatına göre farklılık gösterebilir.)
  5. Maçlar 40 puanlık olacak ve CombatStaR ile Ersin Yekin’i 2v2’de yenen her oyuncu Perdigital.com'dan 10.000 Joypara'nın sahibi olacak. Kazanan oyuncular, oyun lobisinden Perdigital referans numaralarını ve Joygame ID'lerini CombatStaR ve Ersin Yekin'e gönderecek.
  6. Oyuncuların kazandığı 10.000 Joypara, en geç yayından sonraki ilk iş gününde Joygame hesaplarına CombatStaR veya Ersin Yekin tarafından transfer edilecek.
  7. Kayıt formu, yayın esnasında yayıncılar tarafından açılır, kapatılır ve kayıtlar yayın sonunda silinir. Bu nedenle her Cumartesi canlı yayın esnasında yayıncılarımız tarafından açılan kayıt formuna yeniden kaydolmanız gerekir.
  8. Oyuncuların kazandığı JP ödülü nakde çevrilemez, başka bir üyeye devredilemez ve ödülde herhangi bir değişiklik yapılamaz.
  9. Perdigital.com, yayın ve ödülle ilgili her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

Diğer Haberler