Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN CIVILIZATION'DA!

Civilization VI oyuncuları tarafından yaklaşık iki yıldır beklenen güncelleme sonunda geldi: Oyuna Osmanlı İmparatorluğu ve imparatorluğun yöneticisi olarak Kanuni Sultan Süleyman eklendi!

Gathering Storm eklentisi ile oyuna birçok medeniyetin yanı sıra Osmanlı İmparatorluğu da eklenmiş oldu. Kanuni Sultan Süleyman önderliğindeki Osmanlı İmparatorluğu'nu 14 Şubat 2019 tarihinden itibaren oyunda bulabilirsiniz. 

Civilization VI oynamak için hemen Steam Kodu Satın Al >>

Civilization VI'daki Kanuni Sultan Süleyman için hazırlanan tanıtım videosu:


Kanuni Sultan Süleyman'ın oyundaki avantajları, askeri başarılara sahip reformist bir lider olarak Osmanlı'da kurduğu özel birimler sayesinde rakiplerine karşı avantaj sağlayabilecek; askeri dehası ile savaşlarda üstünlük kurabilecek. 

Kanuni Sultan Süleyman'ın oyunda özel bir yeteneği de olacak: Vezir-i Azam. Bu yetenek sayesinde oyunda kendisine özel vali seçebiliyor.


Kanuni Sultan Süleyman'ın oyundaki bir diğer gücü de Yeniçeriler... Musketman biriminden daha ucuz ve daha güçlü olan bu yeni askeri birlikler, şehirleri fethetmekte kolaylık sağlayacak. 


Bankanın yerine yapılan Kapalıçarşı (Grand Bazaar) binası, şehre yeni bir görüntü getirecek ve stratejik kaynak elde edilebilecek.


Oyunda Osmanlı’nın da özel yeteneği mevcut: Büyük Türk Bombardımanı (Great Turkish Bombard). Bu özellik, kuşatma birliklerinin daha hızlı ve güçlü üretilmesini sağlayacak.

Diğer Haberler