Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

CIVILİZATION VI ANDROID CİHAZLARA GELDİ!

Sid Meier's Civilization® VI Mobile, uzun süredir beklenen girişimi gerçekleştirdi ve sonunda Android cihazlardaki yerini aldı! Oyun, iOS platformlar için 3 yıl önce ücretli olarak çıkışını gerçekleştirmişti.

Civilization VI deneyimini şimdi indirmesi ücretsiz bir şekilde Android cihazlarınızda yaşayabilirsiniz: Bir medeniyet geliştirebilir, imparaluğunuzu büyütebilir ve dünyayı fethedebilirsiniz...

Konsol ve PC benzeri grafikleriyle Sid Meier's Civilization® VI Mobile'ın yüksek kalitedeki oynanışı, Android oyuncularının beğenisini şimdiden kazandı. 

60 tur ücretsiz oynamaya olanak tanıyan oyunda, uygulama içi satın alımlarla ilerlemenizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca genişleme paketlerine de oyun içerisinden ulaşabilirsiniz. Dolayısıyla oyun uygulama içi satın alımlara olanak tanıyor. Google Play Kart kodu ile uygulama içi satın alımları gerçekleştirebilirsiniz.

Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Google Play Kodu satın al >>

Diğer Haberler