Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

Cihad Kiriş ve PBY Kaptan ile 2v2

Her Pazar 17:00'de Perdigital TV Youtube Kanalı'nda canlı yayınlanacak, sevilen League of Legends (LoL) yayıncılarımız Cihad Kiriş ve PBY Kaptan’ı 2v2’de yenmeyi başaran oyuncularımız 10 TL Perdigital Bonus’un sahibi olacak.

Perdigital TV Youtube Kanalı'na hemen abone ol, canlı yayınları kaçırma!

Cihad Kiriş ve PBY Kaptan, iki rakibini de canlı yayın sırasında çekilişle belirleyecek. Kıyasıya mücadeleye sahne olacak bu keyifli maçlarda Cihad Kiriş ve PBY Kaptan’a karşı oynama şanşı elde edebilmeniz için her Pazar 17:00'de başlayacak canlı yayın esnasında, yayıncılarımız tarafından bilgi verildiği andan itibaren aşağıdaki kayıt formunu doldurmanız ve yayın süresince Perdigital TV Youtube Kanalı'nda olmanız gerekmektedir. 2v2’ye Duo’nuz ile katılacaksanız, hem sizin hem de arkadaşınızın o anda yayında olması ve Duo’nuzun LoL rumuzunu aşağıdaki forma yazmanız gerekmektedir. Eğer Duo’lardan biri o anda canlı yayında değilse çekiliş hakkı diğer kişilere geçecektir. (Duo’su yayında olmayan oyuncunun yanına çekilişle başka bir kişi çıkabilir.)


KAYIT FORMU



Oyun ve ödül kuralları:

  1. Cihad Kiriş ve PBY Kaptan, her Pazar 17:00'de Perdigital TV Youtube Kanalı'ndaki canlı yayında, League of Legends 2v2’de kendilerine rakip olacak 2’şer kişiyi yukarıdaki kayıt formunu eksiksiz dolduranlar arasından çekilişle belirleyecekler.
  2. Çekiliş neticesinde ismi duyurulan 2 oyuncunun da o esnada canlı yayın sohbet bölümünde olması gerekmektedir. Çekilişten seçilen 2 oyuncudan birinin olmaması durumunda diğer kişi için tekrar bir çekiliş yapılacaktır.
  3. Cihad Kiriş ve PBY Kaptan, bir canlı yayın süresince, maçların uzunluğuna göre 5 veya 6 kez 2v2 yapacaktır.
  4. Maçlar, ARAM haritasında oynanacak ve 2 kişiden biri 100 minyona ulaştığında, 2. kule yıkıldığında ya da bir takım 2 kill aldığında maç bitmiş olacak ve oyunun kazananı bunlardan birini gerçekleştirecek 2’li olacaktır.
  5. Cihad Kiriş ve PBY Kaptan’ı yenmeyi başaran 2 oyuncu da 10’ar TL değerindeki Perdigital Bonus’un sahibi olacaktır. Oyuncuların kazandıkları 10 TL değerindeki Perdigital Bonuslar, en geç yayından sonraki ilk iş gününde Perdigital.com hesaplarına tanımlanacak ve kendilerine e-posta yoluyla bildirim yapılacaktır.
  6. Kayıt formu, yayın esnasında yayıncılar tarafından açılır, kapatılır ve kayıtlar yayın sonunda silinir. Bu nedenle her Pazar canlı yayın esnasında yayıncılarımız tarafından açılan kayıt formuna yeniden kaydolmanız gerekir.
  7. Oyuncuların kazandıkları Perdigital Bonus ödülleri nakde çevrilemez veya başka bir üyeye devredilemez.
  8. Perdigital.com, yayın ve ödülle ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


Diğer Haberler