Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

CALL OF DUTY: MOBILE ÇIKTI!

Uzun süredir yayınlanması beklenen Call of Duty: Mobile, 1 Ekim 2019'da mobil platformlarda ücretsiz olarak yayınlandı! Battle Royale türündeki mobil oyun, test aşamasından çıkarak sevenleriyle buluştu.


Activison tarafından yayınlanan oyun iOS ve Android platformlarından indirilebilir durumda. 

Diğer Battle Royale oyunlarında olduğu gibi Call of Duty: Mobile da 100 oyuncu ile oynanmakta. Oyuncular ayrıca 5v5 takım kurarak da mücadele verebiliyor. Call of Duty: Mobile'da ayrıca Zombie modu da mevcut. 

Call of Duty: Mobile, oyunculara mobil cihazlarda konsol deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Bu sebeple, takım arkadaşları arasında sohbete olanak tanıyor. Call of Duty'nin en sevilen versiyonları Call of Duty: Black Ops ve Modern Warfare'in efsanevi haritaları Call of Duty: Mobile'da mevcut durumda. 

CoD: Mobile'da ayrıca Sıralamalı Mod yer alıyor. Oyuncular üst sıralara yerleşebilmek ve daha fazla ödül kazanabilmek için bu modu tercih edebilir. 

Diğer Haberler